Kde bydlí největší burani?

192
21.12.22 13:19

Kde bydlí největší burani?

Možná trochu ostřejší název, ale kde jste se setkali s lidmi, kteří se prostě chovali nemožně, jako burani, byli arogantní nebo jinak šíleně nesympatičtí? Zobecňovat se nemá, ale přece…
nejhorší lidi jsem zatím potkala v praze, co se týče arogantního namyšleného chování. zároveň jsem tu potkala super milé lidi, holt asi je to mix z celé republiky.
specifický je ústecký kraj, hlavně velká města, tam jsem potkala lidi, kteří se nezastavili před ničím, nic jim nebylo svatý…co by jinde neprošlo, tam úplně v pohodě.
no a protože jsem původně od Ostravy, která v podobných průzkumech často vede, tak tam jsou prostě lidi „razoviti“, ale to je i tím, že mluví rychle, kratce, úderně. zlí ani arogantní nejsou. pořád oproti Praze pohádka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1462
21.12.22 13:21

Jo vsechny z Prahy hodit do stejneho,,buranskeho,, pytle a jeste se schovat za anonym… tleskam :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.12.22 13:26

Všude najdeš blbce. Ale ve větších městech je to horší, protože se schovávají za tu anonymitu :think: i když my máme on 2 domy taky echt cool manase a to je nás tu 30 obyvatel :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
21.12.22 13:29

Všude, ale taky záleží co znamená burani, nesympatický člověk pro mě automaticky není buran :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20899
21.12.22 13:29

Všude jsou burani a idioti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
21.12.22 13:34

Jako Pražákovi po x generaci me vadi tento názor schovany pod anonym.Jaky je k anonymitě duvod? Prosim o odtajneni.
 @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
21.12.22 13:35

Mela by sis ujasnit pojmy. Buranstvi je zpusob chovani, ale s bezskrupuloznosti nijak primo nesouvisi. I ryzi charakter se muze chovat jako buran a echt svine jako dokonaly gentleman.

• Citovat
  • Upravit
42111
21.12.22 13:36
@ontarova.stara píše:
Mela by sis ujasnit pojmy. Buranstvi je zpusob chovani/jednani, ale s bezskrupuloznosti nijak primo nesouvisi. I ryzi charakter se muze chovat jako buran a echt svine jako dokonaly gentleman.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
21.12.22 13:37
@Anonymní píše:
Možná trochu ostřejší název, ale kde jste se setkali s lidmi, kteří se prostě chovali nemožně, jako burani, byli arogantní nebo jinak šíleně nesympatičtí? Zobecňovat se nemá, ale přece…
nejhorší lidi jsem zatím potkala v praze, co se týče arogantního namyšleného chování. zároveň jsem tu potkala super milé lidi, holt asi je to mix z celé republiky.
specifický je ústecký kraj, hlavně velká města, tam jsem potkala lidi, kteří se nezastavili před ničím, nic jim nebylo svatý…co by jinde neprošlo, tam úplně v pohodě.
no a protože jsem původně od Ostravy, která v podobných průzkumech často vede, tak tam jsou prostě lidi „razoviti“, ale to je i tím, že mluví rychle, kratce, úderně. zlí ani arogantní nejsou. pořád oproti Praze pohádka..

Příspěvek upraven 21.12.22 v 13:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
21.12.22 13:38

To vůbec nejde takhle říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
21.12.22 13:41

V Sudetech. Vysoka nezamestnanost, nizka vzdelanost. Ble.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
21.12.22 13:43
@Anonymní píše:

Největší burani jsou z ostravska.

Především jsou to pěkný sragory, který se neumí postavit za svůj názor.

@admin také prosím o odtajnění. Na dotazu není nic intimního ani osobního. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
21.12.22 13:43

Nejvíc mi „nesedí“ Valaši. :dance: Ale, že bych je měla vyloženě za burany to ne. Jen to není moje krevní skupina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.12.22 13:50
@VitaminC píše:
V Sudetech. Vysoka nezamestnanost, nizka vzdelanost. Ble.

No dovol :cert:
Laskavě koukni, kde všude Sudety byly……

• Citovat
  • Upravit
8864
21.12.22 13:50

Co se týká řízení auta, můj muž říká, že daleko nejagresivnější řidiče má Severní Morava a Slezsko ( Frýdecko- Místecko)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová