Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Možná trochu ostřejší název, ale kde jste se setkali s lidmi, kteří se prostě chovali nemožně, jako burani, byli arogantní nebo jinak šíleně nesympatičtí? Zobecňovat se nemá, ale přece…
nejhorší lidi jsem zatím potkala v praze, co se týče arogantního namyšleného chování. zároveň jsem tu potkala super milé lidi, holt asi je to mix z celé republiky.
specifický je ústecký kraj, hlavně velká města, tam jsem potkala lidi, kteří se nezastavili před ničím, nic jim nebylo svatý…co by jinde neprošlo, tam úplně v pohodě.
no a protože jsem původně od Ostravy, která v podobných průzkumech často vede, tak tam jsou prostě lidi „razoviti“, ale to je i tím, že mluví rychle, kratce, úderně. zlí ani arogantní nejsou. pořád oproti Praze pohádka..
Jo vsechny z Prahy hodit do stejneho,,buranskeho,, pytle a jeste se schovat za anonym… tleskam ![]()
Všude najdeš blbce. Ale ve větších městech je to horší, protože se schovávají za tu anonymitu
i když my máme on 2 domy taky echt cool manase a to je nás tu 30 obyvatel
![]()
Všude, ale taky záleží co znamená burani, nesympatický člověk pro mě automaticky není buran ![]()
Jako Pražákovi po x generaci me vadi tento názor schovany pod anonym.Jaky je k anonymitě duvod? Prosim o odtajneni.
@admin
Mela by sis ujasnit pojmy. Buranstvi je zpusob chovani, ale s bezskrupuloznosti nijak primo nesouvisi. I ryzi charakter se muze chovat jako buran a echt svine jako dokonaly gentleman.
@ontarova.stara píše:
Mela by sis ujasnit pojmy. Buranstvi je zpusob chovani/jednani, ale s bezskrupuloznosti nijak primo nesouvisi. I ryzi charakter se muze chovat jako buran a echt svine jako dokonaly gentleman.
Příspěvek upraven 21.12.22 v 13:44
@Anonymní píše:
Možná trochu ostřejší název, ale kde jste se setkali s lidmi, kteří se prostě chovali nemožně, jako burani, byli arogantní nebo jinak šíleně nesympatičtí? Zobecňovat se nemá, ale přece…
nejhorší lidi jsem zatím potkala v praze, co se týče arogantního namyšleného chování. zároveň jsem tu potkala super milé lidi, holt asi je to mix z celé republiky.
specifický je ústecký kraj, hlavně velká města, tam jsem potkala lidi, kteří se nezastavili před ničím, nic jim nebylo svatý…co by jinde neprošlo, tam úplně v pohodě.
no a protože jsem původně od Ostravy, která v podobných průzkumech často vede, tak tam jsou prostě lidi „razoviti“, ale to je i tím, že mluví rychle, kratce, úderně. zlí ani arogantní nejsou. pořád oproti Praze pohádka..
Největší burani jsou z ostravska.
Především jsou to pěkný sragory, který se neumí postavit za svůj názor.
@admin také prosím o odtajnění. Na dotazu není nic intimního ani osobního. Děkuji
Nejvíc mi „nesedí“ Valaši.
Ale, že bych je měla vyloženě za burany to ne. Jen to není moje krevní skupina.
@VitaminC píše:
V Sudetech. Vysoka nezamestnanost, nizka vzdelanost. Ble.
No dovol ![]()
Laskavě koukni, kde všude Sudety byly……
Co se týká řízení auta, můj muž říká, že daleko nejagresivnější řidiče má Severní Morava a Slezsko ( Frýdecko- Místecko)…