Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechápu
Je ti zle že konec světa nenastal? Neob má nastat letos? A jaký konec světa myslíš? Ono jich je totiž víc ![]()
@Anonymní píše:
Dnes je to deset let, kdy údajně měl nastat konec světa a asi bohužel tušíte kam tím směřuji. Mám i zajištěné volno v práci.
Nechám na admin. zda m i povolí anonym, je mi to již jedno![]()
![]()
Budes slavit, ze nenastal nebo pit na zal
Vzal/a sis v práci volno na sebevraždu? Tomu teda říkám vzorný přístup! ![]()
Prosimtě, upaluj na sezení s psychiatrem. Deprese jsou sviňa. P. S. konec světa nastane až to nebude nikdo čekat. Tyhle predikce jsou vždy jen kecy.
Tak jestli to chceš pořádně oslavit, tak je dobře, že sis vzala dovoleno. A pokud chceš zapít žal, že to nedopadlo, platí totéž.
Never mediim
.
Skutecne hrozby jsou jinde a o tech se nepise.
Tak s největší pravděpodobností nás čeká apokalypsa, spojená se zdroji, prostě nebudou na to, aby se uživilo tolik lidí.
Z Afriky a Asie přijde obrovská migrační vlna zoufalých hladových lidí, která nás spláchne..
A skončíme bojem o poslední jablko.
Ale klid, zakladatelko, to ještě letos nebude.
@Vlastimil91 píše:
Dnes je to deset let, kdy údajně měl nastat konec světa a asi bohužel tušíte kam tím směřuji. Mám i zajištěné volno v práci.
Nechám na admin. zda m i povolí anonym, je mi to již jedno![]()
![]()
Dobrý deň,
k anonymite dovod nevidím, príspevok som odtajnila.
Kristína ![]()
@admin píše:
Dobrý deň,k anonymite dovod nevidím, príspevok som odtajnila.
Kristína
Jako, adminko, to je fakt vtipný… Někdo píše anonym, je mu psychicky špatně, a tam ho odtajníte do hodiny… I když o anonym nežádá, snad není plně potřeba nalomeného člověka ještě takto šťouchat.
Odtajnění urážlivých příspěvků vám na druhou stranu trvá hodiny až dny…
Divný přístup.
@admin píše:
Dobrý deň,k anonymite dovod nevidím, príspevok som odtajnila.
Kristína
Proc proboha??
U psychiky a nemoci je snad anonymita jasna.
Príspevok som odtajnila, pretože mám podozrenie na trolla a tak isto preto, že zakl. už podobnú diskusiu raz založil- pod svojim nickom. https://www.emimino.cz/…osti-482826/
Kristína
Vypni internet, televizi, a bude ti lépe. Jestli nejsi troll tak příspěvek nechápu. Ještě lépe, tak buď zalezlý doma a nechoď ven.
@biedronka105 píše:
Prosimtě, upaluj na sezení s psychiatrem. Deprese jsou sviňa. P. S. konec světa nastane až to nebude nikdo čekat. Tyhle predikce jsou vždy jen kecy.
![]()
přesné a pobavilo ![]()

Nechám na admin. zda m i povolí anonym, je mi to již jedno