Užívání antikoncepce vkuse

207
20.12.22 16:55

Užívání antikoncepce vkuse

Holky brala jste některá antikoncepci v kuse? jakože jeden měsíc, abyste nedostaly menzes? Ted bych to potřebovala ale nevim jestli nebudu stejně nafoukla jakobych to měla v tu dobu dostat :think: a co další měsíc měly jste to víc nebo jako vždy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65168
20.12.22 16:56
@agnes0405 píše:
Holky brala jste některá antikoncepci v kuse? jakože jeden měsíc, abyste nedostaly menzes? Ted bych to potřebovala ale nevim jestli nebudu stejně nafoukla jakobych to měla v tu dobu dostat :think: a co další měsíc měly jste to víc nebo jako vždy?

jo, je běžné spojovat dvě balení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
20.12.22 17:05

Ano, několikrát, nebyla jsem nijak nafouklá ani jsem neměla žádné obtíže. MS u mě pak nastala po pár dnech, běžná intenzita a i délka, nic neobvyklého. Ale zjisti, jestli to tvoje HA umožňuje, ne všechny jsou na to uzpůsobeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.12.22 17:26

Dvě platíčka jsem o dovolené brala v kuse ne jednou. Nebyla jsem nijak nafouklá, to jsem mívala v době bez HA. Krvácení se dostavilo normálně v další pauze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7349
20.12.22 18:41

Já i více platicek brala v kuse…třeba 5-6 a pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3019
20.12.22 18:46

Já jela celou svojí HA kariéru vždy krabičku v kuse a pak po třech baleních jedna pauza. Nestane se nic, stejně to není opravdová menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.22 13:33

Taky jsem jela jednou bez přestávky. Zjistila jsem že práve v čase menzesu jsem na dovči, takže jsem to vyzkoušela a v pohodě. Vůbec jsem nebyla nafouklá a ani jsem neměla bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
21.12.22 13:35

@Magdalienka Díky moc tak to zkusim🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie