Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky brala jste některá antikoncepci v kuse? jakože jeden měsíc, abyste nedostaly menzes? Ted bych to potřebovala ale nevim jestli nebudu stejně nafoukla jakobych to měla v tu dobu dostat
a co další měsíc měly jste to víc nebo jako vždy?
@agnes0405 píše:
Holky brala jste některá antikoncepci v kuse? jakože jeden měsíc, abyste nedostaly menzes? Ted bych to potřebovala ale nevim jestli nebudu stejně nafoukla jakobych to měla v tu dobu dostata co další měsíc měly jste to víc nebo jako vždy?
jo, je běžné spojovat dvě balení
Ano, několikrát, nebyla jsem nijak nafouklá ani jsem neměla žádné obtíže. MS u mě pak nastala po pár dnech, běžná intenzita a i délka, nic neobvyklého. Ale zjisti, jestli to tvoje HA umožňuje, ne všechny jsou na to uzpůsobeny.
Dvě platíčka jsem o dovolené brala v kuse ne jednou. Nebyla jsem nijak nafouklá, to jsem mívala v době bez HA. Krvácení se dostavilo normálně v další pauze.
Já jela celou svojí HA kariéru vždy krabičku v kuse a pak po třech baleních jedna pauza. Nestane se nic, stejně to není opravdová menstruace.
Taky jsem jela jednou bez přestávky. Zjistila jsem že práve v čase menzesu jsem na dovči, takže jsem to vyzkoušela a v pohodě. Vůbec jsem nebyla nafouklá a ani jsem neměla bolesti