Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte…mam dotaz, kamarádka má zítra narozeniny a chtela jsem ji pořídit dárek spjaty se znamením…Co je vlastně za znamení, jelikož ten den začíná kozoroh a já měla za to, že je střelec…ví někdo?
@LenaNell píše:
Ahojte…mam dotaz, kamarádka má zítra narozeniny a chtela jsem ji pořídit dárek spjaty se znamením…Co je vlastně za znamení, jelikož ten den začíná kozoroh a já měla za to, že je střelec…ví někdo?
Je Střelec. Kozoroh začíná 22.prosince.
Podle mě je střelec. Kozoroh začíná až 22.12. Já jsem tedy taky hraniční - přelom vodnář a ryby a někde jsem udávána jako vodnář a někde jako ryba, já se tedy hrdě hlásím k vodnářům.
Teď den ještě ne. Je to poslední den střelce. Ale povahové rysy bude mít už do oktávu kozoroha, tam se to ještě nějak rozděluje takhle…ofiko střelec. https://eprehledy.cz/…anglicky.php
Příspěvek upraven 20.12.22 v 09:17
Do 21. 12. je znamení střelce, až od 22. kozoroh, takže pokud se narodila 21. je střelec.
@LenaNell píše:
Moc dekuju holky…koupím něco se střelcem
Jinak dárky se znamením jsou skvělé, myslím, že nikdy neurazí. Já letos k Vánocům všem svým sourozencům mimo jiné koupila skvělé ponožky se znamením z české firmy a jsou skvělé. Těším se, až je rozbalí.