Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj,už jsem tu psala jeden úryvek o tom,že mám asi zánět šlach..ale ouvej on to je karpální tunel.Tu bolest už nejde vydržet.Zajímalo by mě,když mi nepomohli ani injekce co se mnou bude.Jdu na neurologii až 18.2 do té doby co?
Když začne ruka bolet vzbudim se musim si sednout,jestli je to tim,že mi tam nateče krev tak to trochu povolí,ale jinak k ránu 3 vzhůru(přijde mi to jak lehčí připrava na mimčo
)A jestli potom třeba operace,vždyt budu mít mimčo,nemůžu přece odpadnout na ruku??Je to docela zajímavá situace a že se vyvrbí zrovna kvůli těhotenství super ach joo… a tak co mě čeká ještě?
Ahoj,
tak to je mi te teda lito
Ja na to ted mela podezreni, protoze mi od utery brni prsty na levy ruce. Precetla jsem dost postrehu od lidi, co tim trpi…staci zadat do vyhledavace. Moc povzbudivy cteni to teda neni
U mne to nakonec neni KT, protoze mne brni malicek a prstenicek, spis to bude od patere.
Drzim ti moc palce, at ti lecba pomuze a at se ti to do ty doby aspon nezhorsi!
ja jsem chodila ke sve doktorce obvodni a ta mi delal a obstriky a pak mi delala i nejakej ultrazvuk a ten mi docela pomohl jezila jsem si takovou kulickou po ruce a fakt to zabralo pak jsem chodila na rahabilitace a a jeste mi napsala nejakou mast to bych musela popatrat jaka to byla
no a jinak mi nechala predepsat ortezu a tu jsem mela na noc,musim rict ze ruka se mi dala do klidu ale mam znamou co rikala ze byla na operaci s kt a ta operace ji pomohla tak nevim
Moje mamča měla podezření tak vím, že ti dají nějaku sundavací ortézu taky hodně odpočívat. Pokud by ti nezabraly léky atak, musela bys na operaci, je to malý zákrok, šlachy se přeřezají aby se ti ulevilo a nechají se srůst, většinou už pak je klid, ale né vždy.Koukám, že jsi těhotná, tak hlavně žádný stres. ![]()
Mám kamarádku,která si ruce odrovnala v práci,je po operaci těch tunelů na jedné ruce,žádné zlepšení nezaznamenala,chodila i na elektroléčby,ty jí taky nepomohly.Říkala že s druhou rukou už nepůjde,že je to stejně k ničemu.Taky chytá v noci křeče,musí jí to manža rozmasírovat a má s tím dost trable,zvlášť když mělá malé dítko,kolikrát měla strach, že jí vypadne,jak jí ty ruce chytly.No memám pro tebe radu,ledy bych se jí ještě pozeptala co vče dělá,ale vím, že operace jí teda nemopohla ![]()
Zajímavé názory a zároven teda,teda
kdybych musela na operaci jakožto opravdu nechci už takhle byt v nemocnici po porodu bude nadlický ukol pro mě,řeknu si jestli se to bude moct odlozit na nejaky termin až miminko bude vetší.Vždyt bych nic nemohla dělat že?.no pech ![]()
tak to jen ukončim.karpální tunely to nejsou.Zjistili mi špatné nervy v ruce,jelikož jsem je měla dlouho skříplé.Pujdu na operaci
Domluvila jsem si termín po porodu a naštěstí to dělá doktor u něj v ordinaci,tudíž ještě ten den jdu domu.jestli se mi ulevý budu nesmírně ráda.