KA3EL!!!!!!!!!

629
21.3.07 07:39

KA3EL!!!!!!!!!

Prosím poraďte mi, měla jsem stoptussin, hedelix, teď mucoplant nic, kašlu 14 dníia nemůžu se toho zbavit, děs. Hlanvě v noci mě to dráždí a musím utíkat z ložnice abych nevzbudila celou rodinu. Poraďte!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10813
21.3.07 07:46

mucoplant i hedelix jsou na odkaslani pokud jsi to brala na noc tak se nedivim ze ses nevyspala-maj se brat nejpozdeji cca do tech 17 hodin jinak Te nuti vykaslavat v noci… stoptussin ok ale spis na ty zacatky-nech si neco napsat u Dr -ma zabira na tenhle drazdivy kasel Codein-je na Rp -a pres den muzes to co mas doma at se to uvolni a procisti-a hodne pit :wink:
jo ale pokud kojis nebo jsi tehu tak nemuzes na to tlumeni nic… kdyztak docela zabira se napit nebo neco obcas cucat aby se Ti to v krku zvlhcilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.3.07 07:53

Bromhexin, prý to ředí hleny a líp se vykašlají. Účinkuje asi za 4 hodiny. Z babských receptů průdušková směs výrobce Valdemar Grešík, Kuc kuc od Sonnentoru, jitrocelový sirup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
21.3.07 08:07

Na suchý a dráždivý kašel Sinecod kapky.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.3.07 08:47

Na noc Silomat, aby te nedrazdil kasel a pres den krom klasickych leku jeste doplnovat Vincentkou sirupem - dobre odhlenuje. Hanka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex