Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bin píše:Black_Orchids píše:tak to je naprosto profesionální a vyčerpávající -díks
kabelky se obecně kombinují s botama - takže tuto bych nosila k flip-flops, teniskám (typu converse), balerinkám, mokasíny, anebo pokud vyšší boty - tak na slaměném klínku (teď zrovna „in“).
K ostatnímu oblečení - neformální, ležérní styl, bílé tričko, capri jeans, teď jsou docela trendy i plátěné mrkváče, lehké sáčko nebo svetřík…volila bych světlé, pastelové barvy.
tašku bych nosila křížem (popruh mezi prsa), ne na jednom rameni.ale určitě nic jako do kanceláře - halenky, tmavé kalhoty, ani nic černého.na slaměným klínu mám plátěný černý pata-špička…k těm to půjde?
řekla bych, že jo. nechala bych světlé pastelové oblečení a k těm černým botům bych zvolila nějaký černý detail - klobouk, šátek, tlustý náramek apod.
Black_Orchids píše:Bin píše:řekla bych, že jo. nechala bych světlé pastelové oblečení a k těm černým botům bych zvolila nějaký černý detail - klobouk, šátek, tlustý náramek apod.Black_Orchids píše:tak to je naprosto profesionální a vyčerpávající -díks
kabelky se obecně kombinují s botama - takže tuto bych nosila k flip-flops, teniskám (typu converse), balerinkám, mokasíny, anebo pokud vyšší boty - tak na slaměném klínku (teď zrovna „in“).
K ostatnímu oblečení - neformální, ležérní styl, bílé tričko, capri jeans, teď jsou docela trendy i plátěné mrkváče, lehké sáčko nebo svetřík…volila bych světlé, pastelové barvy.
tašku bych nosila křížem (popruh mezi prsa), ne na jednom rameni.ale určitě nic jako do kanceláře - halenky, tmavé kalhoty, ani nic černého.na slaměným klínu mám plátěný černý pata-špička…k těm to půjde?
Me se ta kabelka taky libi, jen bude horsi se k tomu vhodne obliknout, takovy trosku orisek. Me se desne libi tahle kabelka a kozesiny se ted hodne prodavaji
http://www.bagzoom.cz/…u-mamut.html
Prosím o názor. Nosím pouze stříbro nebo bílé zlato, ale kabelka má měděnozlaté kování. Řešíte toto při výběru kabelky? Myslím tím, jestli ty které nosí žluté zlato, mají takové i kování na kabelce. Díky
Jo, trochu to zohleďuju, záleží, jak moc je to na kabelce výrazné. Ale pokud by se mi fakt líbila, tak bych to neřešila a vzala si ji ![]()
Ahoj, já jsem barbar, ale tohle fakt neřeším. Nosím jen žluté zlato a to hodně decentní. Záleží kam. Do práce je to asi jedno, protože tipuju, že tu kabelku nebudeš mít u sebe celou pracovní dobu, aby to někdo řešil - prostě, stejně se odkládá.
Ale jak píšu, jsem na to barbar
Nosím, co se mi líbí.