KACHLOVÁ KAMNA :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2096
18.2.06 08:20

KACHLOVÁ KAMNA :)

Holčiny,

já se moooc omlouvám, že na miminkovskou diskuzi tahám kamna, ale třeba se tu najde někdo, kdo poradí:)

Nemáte tip na firmu, případně šikovného kamnáře? Nechceme kupovat nějaké „prťavky“ v hypermarketech, rádi bychom si nechali vyrobit kachlová kamna na míru, jenže podle prvních telefonů nám přijde fakt částka nad 100. tisíc moc:(

Moc děkuju za případné odpovědi a zkušenosti:)

Diny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3596
18.2.06 11:06

Diny,

bohužel se obávám, že ta cena bude přiměřená a o moc velký rozdíl nebude. Pochopitelně záleží, jak velká kamna chceš, jaké kachle (cenově), jestli i trouby (z jakého materiálu - jestli nerez nebo něco jiného), atd atd.

My jsme kamna nechávali vlastně celá postavit znovu, měli jsme staré kachle, posháněné z dalších 4 kamen, ale nechávali jsme dělat nové trouby, rámečky ke dvířkům, nový rošt a nevím, co ještě a celé nám to vyšlo asi na 25 000 Kč. A to ty staré kachle byly fakt za hubičku, myslím za 1 000 Kč.

Jestli chceš, pošli mi SZ email a já Ti můžu poslat fotky, co tu mám.

Pusinku Davídkovi a pohlazení Diňátku v bříšku.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EFI
4
28.3.06 20:44

Ahoj Diny,
nevím jestli to je ještě u vás s těmi kamny aktuální, ale my jsme si nechali postavit nová kachlová kamna od pana Temra z Brandýsa nad Labem - Kamnářství Temr - stránky teď z hlavy nevím, ale určitě je najdeš lehce. Co se ceny týká, asi tě moc nepotěším - záleží kolik kachlí bude na stavbu potřeba, ale když se cena 1 kachle pohybuje kolem 300 Kč, pak i různé doplňky jako dvířka na topení, plotna, trouba atd., práce stojí zhruba tolik co materiál - tak si to můžeš představit, kolik to je za celá kamna. Kdyby tě zajímali nějaké podrobnosti, tak se ozvi, ráda ti pomůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný