Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobrý den, chci se zeptat, jestli některá nevíte, zda za vámi může přijít kadeřnice do nemocnice? Konkrétně do porodnice U Apolináře.
@pavpav
jako záleží, co tam budete vytvářet - učesat asi dovolí, ale barvy a pod? to těžko ![]()
@kerrankin píše:
Když budeš sama na nadstandardu, tak za tebou může, kdo chce (resp. kdo chceš ty)
Akorát ulovit ten nadstandard bývá problém…
Také přemýšlím co s kadeřnicí v porodnici
já bylá štastná za gumičku a sponky ![]()
Záleží na domluvě s personálem, já jako sestra sama barvila hlavu pacientkám už několikrát
CHce to jen se zeptat.
@Drakelous píše:
Také přemýšlím co s kadeřnicí v porodnicijá bylá štastná za gumičku a sponky
Já si v porodnici myla a fénovala vlasy ![]()
Tedy netýká se to mně, ale kolegyňky, co se mnou leží v porodnici na pokoji…má tu být celé tři měsíce, tak se ptala.
Jinak na beznem oddeleni u Apolinare jsou navstevy na pokojich zakazany, na verejne chodbe neresil nikdo nic. Ale nejak si neumim predstavit si tam na tu pruchozi chodbu sednout a nechat se kraslit, ale tek proti gustu… Nadstandardy umoznuji navstevy normalne na pokoji, takze bezne cesani a strihani asi jo, barvy apod. se obavam, ze asi nee, tam snad nesmi byt na pokoji ani kytky (na nadstandardu nevim, ale pokud je to z duvodu hygieny a moznych pylu, tak asi taky). Neni nic snazsiho se zeptat primo v porodnici, protoze se obavam, ze takovyhle problem v bezne populaci opravdu moc lidi neresilo ![]()
V Mostě v nemocnici bývala kadeřnice. měla tam normálně pronajaté prostory. Pacienti k ní normálně chodili (v županech). Za dlouhodobě ležícíma přišla na pokoj.
Já taky ležela v nemocnici na udržení čtvrt roku a kadeřnici jsem tam měla. Vlasy mi melírovala, stříhala, foukala. Prostě vše, co je potřeba. Ale já si teda stěžovala, že za toho čtvrt roku budu mít přírodní ombré, tak mi to primářka sama navrhla
asi už se na mě nemohla dívat
Vytipovala jsem si směnu sestřičky, které to nebude vadit, domluvila se s ní a na ten termín si kadeřnici pozvala. Zalezly jsme na sousední pokoj, kterej byl zrovna prázdnej a bylo. Sranda byla, když probíhala vizita a já byla v pelechu s alobalama na hlavě a doktor nehnul ani brvou a dělal jakoby nic
Ale teda nebylo to u Apolináře..
@Koty píše:
Já taky ležela v nemocnici na udržení čtvrt roku a kadeřnici jsem tam měla. Vlasy mi melírovala, stříhala, foukala. Prostě vše, co je potřeba. Ale já si teda stěžovala, že za toho čtvrt roku budu mít přírodní ombré, tak mi to primářka sama navrhlaasi už se na mě nemohla dívat
Vytipovala jsem si směnu sestřičky, které to nebude vadit, domluvila se s ní a na ten termín si kadeřnici pozvala. Zalezly jsme na sousední pokoj, kterej byl zrovna prázdnej a bylo. Sranda byla, když probíhala vizita a já byla v pelechu s alobalama na hlavě a doktor nehnul ani brvou a dělal jakoby nic
Ale teda nebylo to u Apolináře..
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.