Hledám porodnici - Praha a okolí

4328
2.2.14 00:24

Hledám porodnici

Ahoj maminky, prosím o pomoc s hledáním porodnice kde může být otec semnou přímo na sále u císaře. Praha a okolí jsem z Prahy - Újezdu nad lesy. Moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
maca36
2.2.14 01:39

@marguaret v Podoli je tohle mozne…

• Citovat
  • Upravit
5002
2.2.14 02:02

No, já žila v domnění, že tohle u nás ani nejde. Jako hodně dobrou porodnici doporučuji u Prahy Neratovice, ale nevím, jestli to tam jde. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
2.2.14 04:51
@marguaret píše:
Ahoj maminky, prosím o pomoc s hledáním porodnice kde může být otec semnou přímo na sále u císaře. Praha a okolí jsem z Prahy - Újezdu nad lesy. Moc děkuji!

Skus si zavolat do Benesova. Mam s nimi velmi dobru skusenost. Takze by mohla byt sanca sa s nimi dohodnut ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.14 06:32

@pata308 tam si myslim, ze to nedovoli :|. Jsou tam fajn, na nic si stezovat nemuzu ale pri cisari tam manza nebyl a syna dostal hned po porodu on a jakmile me prevezli byli jsme hned spolu :-) cca po 35 minutach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
2.2.14 07:03

@marguaret u Apolinare je to tusim mozne. Jinak ja rodila jako @pata308 v Benesove. Rodila jsem cisarem a manzel dorazil, kdyz jsem byla na sale a rekli mu, ze uz zacali, takze ted uz ho tam nepusti. Z cehoz usuzuji, ze kdyby tam byl od zacatku, mohl by tam jit se mnou…ale radeji si to tam samozrejme over :-) Porodnice jako takova je tam skvela!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
2.2.14 07:18

@marguaret Vim, ze v Motole na tebe muze koukat z takoveho toho proskleneho salu. Jinak nevim o tom, ze by to nekde slo. Primo na sale byt nemuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
2.2.14 07:31

@marguaret Jde to u Apolináře. Ale tam už bys teď musela být registrovaná (stejně jako do Podolí a asi i do motola). Ty už teď víš, že budeš rodit císařem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
2.2.14 08:56

@marguaret Ahoj,já jsem z Újezda nad Lesy. Rodila jsem před 8 měsíci na Vinohradech. Rodila jsem třetí dítě tak mohu srovnávat. Porodnice i personál naprosto super. Vzhledem k velikosti prcka mi hrozili císařem ale nakonec to šlo samo a v pohodě. říkali mi že pokud bude císař plánovaný může se mnou být tatínek. Je tam takový malý sálek na císaře a tatínkové jsou za sklem a když nejsi v plné narkoze může hned k tobě ale spíš tatínkové chodí hned s mimčem na ošetření. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
2.2.14 09:04

V Podoli to jde, stoji to1500 kc, rodila jsem tam pred 5 mesici;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
2.2.14 09:06

V prazskych porodnicich uz bys musela byt registrovana, jinak u Apolinare to treba jde, ale takto bych zkusila mimoprazske, Mlada Boleslav, Neratovice - ale netusim, jestli to tam lze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
2.2.14 09:11
@jane-e píše:
V prazskych porodnicich uz bys musela byt registrovana, jinak u Apolinare to treba jde, ale takto bych zkusila mimoprazske, Mlada Boleslav, Neratovice - ale netusim, jestli to tam lze

jo to ke fakt, jsem si nevsimla metriku, v Podoli registruji 14+0 pokud to nezmenili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
3.2.14 22:02

Děkuji za odpovědi…no týýý jooo jsem blbec jsem prošvihla registraci do porodnic :zed: No tak to se mi pořádně zužil výběr.

Já budu rodit své čtvrté dítě. První dvě normálně a třetí před rokem císařem v plné narkóze. A jelikož jsem po roce znovu těhotná a moje děti nejsou malinkaté je téměř na 99,9% jisté, že bude opět císař. A tentokrát bych chtěla spinál a moc bych si přála aby tam celou dobu byl semnou manžel. Jenže asi to fakt nejde :( třetí jsem právě měla akutním císařem v Neratovicích a manžel byl před sálem pak hned u ošetření malého. Já ho viděla až později po vzpamatování :(
Ráda bych si ten poslední porod prožila hezky a ne s katastrofou jako posledně :zed:
@hanča74 :mavam: zdravím „sousedku“ taky máš dětí požehnaně jako já :-) jak jsou staré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
4.2.14 08:11

@marguaret ahoj, no ja už mam dve malinko větší 22 a 14 let a teď 7 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
4.2.14 08:51

@marguaret Kdyby jsi netrvala na Praze a tatinkovi na sale, tak bych ti klidne doporucila tu nasi v HK. Hodina cesty po dalnici.
Moje zkusenost s SC: Na sale si se mnou pobidala anesteziolozka.Kdyz miminko vytahli, donesli mi ho hned ukazat.Pak odnesli na osetreni, tam byl s nim tatinek choval,fotil.Kdyz byl zabaleny znovu prinesli ukazat.Po zasiti me ihned prinesli a prilozili ke kojeni. Trvalo to asi pul hodky.Pak me odvezli na JIP na par hodin.Pak uz na normalnim pokoji a nosili mimi na kojeni. Dalsi den uz mimi u me.Po domluve zustalo porad.Byla jsem desne cila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková