Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj maminky, prosím o pomoc s hledáním porodnice kde může být otec semnou přímo na sále u císaře. Praha a okolí jsem z Prahy - Újezdu nad lesy. Moc děkuji!
No, já žila v domnění, že tohle u nás ani nejde. Jako hodně dobrou porodnici doporučuji u Prahy Neratovice, ale nevím, jestli to tam jde. ![]()
@marguaret píše:
Ahoj maminky, prosím o pomoc s hledáním porodnice kde může být otec semnou přímo na sále u císaře. Praha a okolí jsem z Prahy - Újezdu nad lesy. Moc děkuji!
Skus si zavolat do Benesova. Mam s nimi velmi dobru skusenost. Takze by mohla byt sanca sa s nimi dohodnut ![]()
@pata308 tam si myslim, ze to nedovoli
. Jsou tam fajn, na nic si stezovat nemuzu ale pri cisari tam manza nebyl a syna dostal hned po porodu on a jakmile me prevezli byli jsme hned spolu
cca po 35 minutach.
@marguaret u Apolinare je to tusim mozne. Jinak ja rodila jako @pata308 v Benesove. Rodila jsem cisarem a manzel dorazil, kdyz jsem byla na sale a rekli mu, ze uz zacali, takze ted uz ho tam nepusti. Z cehoz usuzuji, ze kdyby tam byl od zacatku, mohl by tam jit se mnou…ale radeji si to tam samozrejme over
Porodnice jako takova je tam skvela!
@marguaret Vim, ze v Motole na tebe muze koukat z takoveho toho proskleneho salu. Jinak nevim o tom, ze by to nekde slo. Primo na sale byt nemuze
@marguaret Jde to u Apolináře. Ale tam už bys teď musela být registrovaná (stejně jako do Podolí a asi i do motola). Ty už teď víš, že budeš rodit císařem?
@marguaret Ahoj,já jsem z Újezda nad Lesy. Rodila jsem před 8 měsíci na Vinohradech. Rodila jsem třetí dítě tak mohu srovnávat. Porodnice i personál naprosto super. Vzhledem k velikosti prcka mi hrozili císařem ale nakonec to šlo samo a v pohodě. říkali mi že pokud bude císař plánovaný může se mnou být tatínek. Je tam takový malý sálek na císaře a tatínkové jsou za sklem a když nejsi v plné narkoze může hned k tobě ale spíš tatínkové chodí hned s mimčem na ošetření. Držím palce.
V Podoli to jde, stoji to1500 kc, rodila jsem tam pred 5 mesici;-)
V prazskych porodnicich uz bys musela byt registrovana, jinak u Apolinare to treba jde, ale takto bych zkusila mimoprazske, Mlada Boleslav, Neratovice - ale netusim, jestli to tam lze
@jane-e píše:
V prazskych porodnicich uz bys musela byt registrovana, jinak u Apolinare to treba jde, ale takto bych zkusila mimoprazske, Mlada Boleslav, Neratovice - ale netusim, jestli to tam lze
jo to ke fakt, jsem si nevsimla metriku, v Podoli registruji 14+0 pokud to nezmenili…
Děkuji za odpovědi…no týýý jooo jsem blbec jsem prošvihla registraci do porodnic
No tak to se mi pořádně zužil výběr.
Já budu rodit své čtvrté dítě. První dvě normálně a třetí před rokem císařem v plné narkóze. A jelikož jsem po roce znovu těhotná a moje děti nejsou malinkaté je téměř na 99,9% jisté, že bude opět císař. A tentokrát bych chtěla spinál a moc bych si přála aby tam celou dobu byl semnou manžel. Jenže asi to fakt nejde
třetí jsem právě měla akutním císařem v Neratovicích a manžel byl před sálem pak hned u ošetření malého. Já ho viděla až později po vzpamatování ![]()
Ráda bych si ten poslední porod prožila hezky a ne s katastrofou jako posledně ![]()
@hanča74
zdravím „sousedku“ taky máš dětí požehnaně jako já
jak jsou staré?
@marguaret ahoj, no ja už mam dve malinko větší 22 a 14 let a teď 7 mesicu.
@marguaret Kdyby jsi netrvala na Praze a tatinkovi na sale, tak bych ti klidne doporucila tu nasi v HK. Hodina cesty po dalnici.
Moje zkusenost s SC: Na sale si se mnou pobidala anesteziolozka.Kdyz miminko vytahli, donesli mi ho hned ukazat.Pak odnesli na osetreni, tam byl s nim tatinek choval,fotil.Kdyz byl zabaleny znovu prinesli ukazat.Po zasiti me ihned prinesli a prilozili ke kojeni. Trvalo to asi pul hodky.Pak me odvezli na JIP na par hodin.Pak uz na normalnim pokoji a nosili mimi na kojeni. Dalsi den uz mimi u me.Po domluve zustalo porad.Byla jsem desne cila.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.