Registrace Apolinář

1206
27.1.14 10:36

registrace apolinář - prosím o radu

jsem.to.ja
Stálice71 příspěvkůdnes v 10:10

Volám SOS! Holky, zítra mám termín registrace do porodnice, dnes jsem si to chtěla vyzkoušet, abych to zítra zvládla co nejrychleji a ouha! Když jsem si zadala termín porodu o den dřív než jak ho mám oficiálně, tzn. aby systém měl za to, že jdem dnes 14+0, tak se mi tak objeví poslední termín v tomto roce 30.5.2014 a pak až 1.1.2015, vůbec tomu nerozumím Poradí mi prosím někdo, kdo s tím má zkušenost? Moc děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1053
27.1.14 10:39

Podle mě se ti správný termín nabídne až zítra. A to dokonce možná až chviličku po té osmé hodině, kdy to spustí (zkus to v těch osm, ale nepanikař, pokud se ti budou nabízet nesmysly, mě to naběhlo až tak za půl minuty, možná za minutu po osmé).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102597
27.1.14 10:42

@jsem.to.ja Řekla bych, že nejsou žádná volná místa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
27.1.14 10:43

@emari : Díky, i to je možné, jen to nechápu, protože jsem schválně zadala termín porodu o den dřív, tzn. abych dnes pro ten systém byla 14+0 :/ zkusím zítra a když se to nepovede, zaregistruju se na Vinohrady, tam to jde přes mail…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
27.1.14 10:46

@jsem.to.ja Jenomže ten termín, který odpovídá dnešku (o den dřív), je už asi zaplněný (jak píše @j.a.n.i1), tzn. systém ti nabízí nejbližší volné termíny, které má nastavené. Zítra to určitě bude odpovídat, taky jsem to zkoušela předem a měla jsem stejnou zkušenost. Nakonec to klaplo (a úplně nakonec jsem to zrušila a budu rodit v Podolí, chichi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
27.1.14 10:51

@emari : to mě nenapadlo, chtěla jsem vyzrát na systém a ten nakonec asi vyzrál na mě :) díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
27.1.14 10:53

@jsem.to.ja Tak hodně štěstí zítra! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
27.1.14 10:59

@jsem.to.ja zkus to ztr hned po te 8 a kdyz se ti nic nenabidne naklusej tam odpoledne na osobni registraci. tusim ze je to od 14 ci 15 :palec: maji to na webu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102597
27.1.14 11:00

@jsem.to.ja Hlavně to zítra musíš zkoušet podstatně dříve než před 11 ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
27.1.14 11:10

Ahojky, ja jsem se registrovala k Apolinari kolem 15tt. Zavolala jsem si tam a zeptala se, jestli maji na muj termin volne misto. Rekli ze ano, tak jsem se zeptala jestli muzu prijit osobne, sestricka rekla, at dojdu odpoledne a rekla mi cas a rovnou se mnou udelala doktorka i osobni registraci na kterou bych pak stejne musela volat. Prislo mi to takhle jednodussi a udelala bych to takhle zas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102597
27.1.14 11:12

@LenkaV89 Nojo, ale taky se ti mohlo/může stát, že ti řeknou, že místo nemají a máš smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
27.1.14 11:16

@j.a.n.i1
To urcite, ja se spolhala, ze budu rodit v motole a to mi rekli, ze nemaji misto. Pak jsem zkousela apolinare a timhle zpusobem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
27.1.14 11:50

@j.a.n.i1 : Zkoušela jsem to asi v 8:30, ale protože jsem v práci, dřív jsem se k vytvoření tohoto tématu nedostala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102597
27.1.14 13:03

@jsem.to.ja Tak zítra ještě dříve, viz tohle na jejich stránkách:

POZOR: na období červen-červenec 2014 jsme zaznamenali zvýšený zájem o místa, nově nabízená „internetová“ místa v diáři se obsazují během několika minut. Prosím, nepiště se do diáře „PPP-pořadník“ mimo povolený limit +/-5 dnů od předpokládaného termínu porodu, jen tím blokujete místo jiným budoucím maminkám s dřívějším termínem porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
27.1.14 13:10

@jsem.to.ja Nevím jak u Apolináře, ale když jsem se registrovala já, v Podolí bylo v 8:02 již obsazeno (a podle mě jsou obě pracoviště podobně žádaná… Podolí možná o chlup, ale jen o chlupíček víc).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková