Co vzít do porodnice Motol s sebou?

25.1.14 14:47

Co vzít do porodnice MOTOL s sebou ?

Zdravim všechny maminečky :) chtěla bych se Vás zeptat co vzít s sebou do porodnice na stránkách toho moc není. Nějak se mi to nezdá! A ještě se mi moc nelíbí recenze na Motol. Četla jsem spíš negativní než pozitivní. Jaké máte zkušenosti vy s Motolem. Co jste zabalily do nemocnice pro sebe a mimí? Děkuju :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4029
25.1.14 14:52

Ahoj, pročti si již existující diskuze - info je tam aktuální. Třeba tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
25.1.14 15:13

Já mám zkušenosti jen a jen pozitivní. A teď je to tam předělaný a už je to naprosto super, soukromí, mimino nikam neodnášejí.
Jinak si vezmi hodně barevných ručníků, síťovaný kalhotky, porodnické vložky - dají ti jen jedno balení to fakt nestačí, nějakou kosmetiku pro sebe (pastu, něco na mytí atd.), doporučuju nějaký svačiny, večeře jsou tragický, obědy dobrý, dokonce na výběr. Jinak košile jsou erární, pro miminko je tam naprosto všechno. Teď mě víc nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
25.1.14 15:37

Já byla v úterý v poradně a dají ti seznam, ale je to vlastně stejný jako na jejich internetových stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
25.1.14 16:04

Já byla v Motole naprosto spokojená (po zkušenosti s Ústím, jsou tam super) pro mimi nepotřebuješ nic, až věci na cestu domů a pro sebe hygienické potřeby kalhotky a ručníky, těch oravdu raději víc a mě se osvědčili i zvlášť menší na spodek, po šití jsem sprchovala xkrát za den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
25.1.14 18:19

@pronasehochlapecka
Ja byla moc spokojena. Rodila jsem tam na Stedry den 2011. Doktor i porodni asistanka byli bezvadni a i sestricky na sestinedeli moc hodne. Pro miminko tam bylo vse (obleceni, plenky, krem, olejicek,…). Jen bych si tam vzala vlke ubrousky na zadecek, ty tam myslim nemeli.
Ted je to tam pry i hezky zrekonstruovane :-)
Druhe mimi urcite budu rodit znova v Motole ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
25.1.14 18:48

Vlhčené ubrousky si vezmi, já je poprvé neměla a smolka se drhla příšerně, oni asi v porodnicích vůbec nebejvají, já je měla v tašce a vyndala jen když jsem potřebovala :) Když jsem tam byla poprvé, byly večeře teplé, teď jsou jen studené. Porodnické vložky byly k dispozici neomezeně, teď je jeden balíček na příděl, takže ty taky sebou. Já byla celkem spokojená, u obou porodu jsem měla fajn asistentku i doktory, podruhý jsem si to teda moc neužila, porodila jsem pět minut od příchodu :pankac: Šestinedělí jsou tam dvě, některé sestry jsou horší jiné lepší, takže bude záležet na koho narazíš, vždycky je to o lidech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková