Kadeřnice, jak postupujete při melírování?

660
19.3.13 21:22

Kadernice sem

Ahoji holky kadernice prosim jak presne postupujete pri melirovani do alobalu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1146
19.3.13 21:25

Ahojky a co chceš přesně vědět?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
19.3.13 21:28

Jake prameny se davaji do alobalu. proste jak to delate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
19.3.13 21:29

@věrka6 A ty jsi kadeřnice??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
19.3.13 21:43

Připravíš si alobal natrhaný na dostatečně dlouhé pruhy, hřeben špičku, štětec na barvení a samozřejmně melír. Pruhy alobalu založíš, tak aby si mohla pomocí špičky přidržet alobal u hlavy. Odebíráš prameny šířky takové aby si na každé straně alobalu měla asi 1cm tlouštka maximálně 1cm. Pramen můžeš takzvaně proháčkovat nebo zesvětlit celý. Na alobal si dáš zesvětlovač přiložíš k hlavě ale pramen nebarvíš u hlavy. Mohlo by dojít k podráždění pokožky. Poctivě nabarvíš a alobal přeložíš. a strany ohneš. Je to Tak aby vlasy nebyli ohnuty. Všechno by mělo být hotovo do 15 minut aby byl výsledný efekt stejný. Jako první se barví vlasy vzadu na hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
19.3.13 21:48

A je to tak ze oddelim pramen, oddelim druhy a ten prohackuju a dam do alobalu, pak pres to dam dalsi pramen normalne, oddelim dalsi prohackuju a dam do alobalu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nep.Hotaru
19.3.13 22:11
@věrka6 píše:
A je to tak ze oddelim pramen, oddelim druhy a ten prohackuju a dam do alobalu, pak pres to dam dalsi pramen normalne, oddelim dalsi prohackuju a dam do alobalu?

Ano, tak to je :)
Dá se samo udělat taky, že nebudeš melírovat- „každý druhý“ pramen, ale všechny prameny, ale to je pak ta hlava mooc blond (nebo jiná barva) a to moc ženských nechce :)

@Olion píše:
Připravíš si alobal natrhaný na dostatečně dlouhé pruhy, hřeben špičku, štětec na barvení a samozřejmně melír. Pruhy alobalu založíš, tak aby si mohla pomocí špičky přidržet alobal u hlavy. Odebíráš prameny šířky takové aby si na každé straně alobalu měla asi 1cm tlouštka maximálně 1cm. Pramen můžeš takzvaně proháčkovat nebo zesvětlit celý. Na alobal si dáš zesvětlovač přiložíš k hlavě ale pramen nebarvíš u hlavy. Mohlo by dojít k podráždění pokožky. Poctivě nabarvíš a alobal přeložíš. a strany ohneš. Je to Tak aby vlasy nebyli ohnuty. Všechno by mělo být hotovo do 15 minut aby byl výsledný efekt stejný. Jako první se barví vlasy vzadu na hlavě.

Za 15 minu nabarvit celou hlavu, kdy jsou vlasy 70 cm dlouhé (poprvé melírované) není možné. :mrgreen: Teda pokud ženská nemá na hlavě tři chlupy :lol: Zrovna dneska jsem dělala vlasy sestřence, ta má vlasů na rozdávání, když se udělá culík, tak má průměr 5 cm, a dělala jsem jí celou hlavu :twisted: No měla jsem toho už plný kecky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1146
19.3.13 22:16

@věrka6 Jestli nejsi kadeř. a chceš to pro sebe, tak se na to vyprdni nebo si můžeš pěkně zničit vlasy :roll: Rady jak se to má nebo nemá tady nemájí smysl :nevim:

Příspěvek upraven 19.03.13 v 22:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
19.3.13 22:18
@nep.Hotaru píše:
Za 15 minu nabarvit celou hlavu, kdy jsou vlasy 70 cm dlouhé (poprvé melírované) není možné. :mrgreen: Teda pokud ženská nemá na hlavě tři chlupy :lol: Zrovna dneska jsem dělala vlasy sestřence, ta má vlasů na rozdávání, když se udělá culík, tak má průměr 5 cm, a dělala jsem jí celou hlavu :twisted: No měla jsem toho už plný kecky :mrgreen:
:palec: Přesně :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
19.3.13 22:25
@nep.Hotaru píše:
Za 15 minu nabarvit celou hlavu, kdy jsou vlasy 70 cm dlouhé (poprvé melírované) není možné. :mrgreen: Teda pokud ženská nemá na hlavě tři chlupy :lol: Zrovna dneska jsem dělala vlasy sestřence, ta má vlasů na rozdávání, když se udělá culík, tak má průměr 5 cm, a dělala jsem jí celou hlavu :twisted: No měla jsem toho už plný kecky :mrgreen:

Tak na to bych si sama ani jako kadeřnice netroufla. Dělala jsem to několikrát a vždy jsem si na to přizvala pomoc. Taky se může stát že vršek hlavy budeš teprve dělat a přitom temeno hlavy už by si měla umýt. Pokud se zesvětluje, melír se nechává maximálně 45minut. Jinak hrozí že se vlasy spálí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
19.3.13 23:04

Kadeřnice, můžete mi poradit, kde sehnat nějaké rozumné nůžky na stříhání? Stříhám dceři jen ofinu, ale je to vždy otřesné. Máme doma asi patery nůžky a prostě nestříhají. Nechci si kupovat další obyčejné nůžky a zjistit, že opět nestříhají :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
19.3.13 23:13

@jenny.fields Do lékárny a tam si kup rovné nůžky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
20.3.13 06:50

Moc dekuji za rady.jsem kadernice a teprve zacinam.na skole se na melirovani moc nesoustredili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
20.3.13 08:14

@věrka6 co to zkusit pres melírovací hřeben? on uz ti ty prameny vytáhne a můžeš si vybrat jestli bude hustý, nebo řídký..https://www.google.cz/search?q=mel%C3%ADrovac%C3%AD+h%C5%99eben&aq=f&um=1&ie=UTF-8&hl=cs&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=qGFJUd6_G4OrPM3EgbgL&biw=1366&bih=667&sei=rGFJUeXWKu364QSBxYGYBQ#imgrc=LNsM7905Efzt8M%3A%3BB2He0n8tGbK-LM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww. omlazeni. cz%252Fshared_files%252Fuploaded_new%252F26%252F266354%252F2428169_1_bazar. jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww. omlazeni. cz%252Fmelirovaci-hreben-78-266354-0.html%3B280%3B280

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
20.3.13 08:29
@Olion píše:
@jenny.fields Do lékárny a tam si kup rovné nůžky.

díky! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat