Kadeřnice v kovidové sezóně Křenice u Říčan, znáte?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Myslím, že tohle žádná kadeřnice nebude s neznámou ženou riskovat… ale tak třeba budeš mít štěstí…
proč si to neodbarvíš sama? nebo nepomůže partner?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@welovefashion píše:
Myslím, že tohle žádná kadeřnice nebude s neznámou ženou riskovat… ale tak třeba budeš mít štěstí…proč si to neodbarvíš sama? nebo nepomůže partner?
Hele ja se ji nedivim, taky bych se do domaciho barveni nepoustela, na to mam svoje vlasy prilis rada
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@welovefashion píše:
Myslím, že tohle žádná kadeřnice nebude s neznámou ženou riskovat… ale tak třeba budeš mít štěstí…proč si to neodbarvíš sama? nebo nepomůže partner?
pred 2mi mes sem tu resila ze mam 4barevne vlasy, po 20ti letech co se barvim
sama a byly ok, ale od porodu (2,5roku) chodim strakata a nemuzu to vypilovat,
vlasy se kvalitativne zmenily, nevypadaly ale stred zkrepatel a pak nektery
casti zjemnily jiny jsou zas hrube…no a pred par tydny se do me v diskuzi
pustili prej proc si nezajdu ke kadernici… takze co clovek to jiny nazor. Uz
jsem se rozhodla. Nebudu chodit strakata. verte me ze po tech letech mam fakt
vekou zkusenost, kdy jsem i cerny tahala na uplne bilou a taky to slo na prvni
dobrou ale ne strkatou jako ted
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Chápu, ze nechceš mít strakatou hlavu, ale v dnešní době si málokterá kadernice lajzne ostříhat a nabarvit někoho, koho nikdy před tím neviděla. To bohuzel musíš pochopit.
Pokud by nebyly kadeřnictví zavřené, určitě by jsi tu měla plno
kadeřnic, se kterými jsou tady uživatelky spokojené, ale takto
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
pred 2mi mes sem tu resila ze mam 4barevne vlasy, po 20ti letech co se barvim sama a byly ok, ale od porodu (2,5roku) chodim strakata a nemuzu to vypilovat, vlasy se kvalitativne zmenily, nevypadaly ale stred zkrepatel a pak nektery casti zjemnily jiny jsou zas hrube…no a pred par tydny se do me v diskuzi pustili prej proc si nezajdu ke kadernici… takze co clovek to jiny nazor. Uz jsem se rozhodla. Nebudu chodit strakata. verte me ze po tech letech mam fakt vekou zkusenost, kdy jsem i cerny tahala na uplne bilou a taky to slo na prvni dobrouale ne strkatou jako ted
hele já to chápu, už rok jsem nebyla u kadeřnice, taky už po ní
toužím , ale čekám až se otevře, jo
kdybych měla kadeřnici známou, tak se jí asi taky zeptám, jestli mě
nevezme, jako přeju ti abys našla, ale ony se ty kadeřnice taky bojí, aby je
pak někdo neprásknul
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím poradily byste mě někdo kontakt na kvalitní kadeřnici ale ne prilis drahou (materska dovolena) přes toto špatné období (covid v r.2021 ) která by mě odbarvila stredne dlouhé vlasy? Jde o to ze salony jsou zavrene, takze bud si ji zavolam domu nebo dorazim k ni. Jsem z Křenic nedaleko říčan, takze bych prioritizovala někoho z okolí, Děkuji
Prioritizovala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Jak psychicky zvládnout život v době kovidové?
- Syn má negativní test na kovid
- ASMR. Znáte někdo ASMR?
- Mám právo znát jméno lékaře, který mě operoval?
- Testy na kovid - který je k čemu?
- Jaké pohlaví? Chci znát názor zkušených
- Kovid, kdy už to skončí?
Dobrý den, prosím poradily byste mě někdo kontakt na kvalitní kadeřnici ale ne prilis drahou (materska dovolena) přes toto špatné období (covid v r.2021 ) která by mě odbarvila stredne dlouhé vlasy? Jde o to ze salony jsou zavrene, takze bud si ji zavolam domu nebo dorazim k ni. Jsem z Křenic nedaleko říčan, takze bych prioritizovala někoho z okolí, Děkuji