Kadeřnické školení

2.9.20 13:18

Kadeřnický kurz

Ahojky, hledám modelky a modely na střih vlasů, barvení, melír, ombré, balayage. Pro více info. pište. Pánský střih 50 Kč. Dámský střih 100 Kč. Barvení atd… 200 Kč. Děkuji Markéta :)

Příspěvek upraven 18.09.20 v 08:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1033
2.9.20 14:09

A odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.20 14:25
@toma0105
@toma0105 píše:
A odkud jsi?
jsem z Brna.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
2.9.20 14:33

Tak to máme blízko, já z Veselí nad Moravou, jsem se dneska místo obarvení zesvětlila, domácí barvení nemají kadeřnice moc rády, že mám pravdu? Střih i barva by se šikla, nebráním se ničemu, mám vlasy pod ramena. Můžem se domluvit přes SZ. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.20 15:09
@toma0105 píše:
Tak to máme blízko, já z Veselí nad Moravou, jsem se dneska místo obarvení zesvětlila, domácí barvení nemají kadeřnice moc rády, že mám pravdu? Střih i barva by se šikla, nebráním se ničemu, mám vlasy pod ramena. Můžem se domluvit přes SZ. :mavam:
mé číslo je****. Whats app treba. Ano to kadernice nemame rady ale tak vudycky se s tim da neco delat :) delam ted kurz na tri mesice. Vracim se ke kadernici opet na plno ale musim doladit zase techniku :) budu rada kdyz se domluvime. Jsem tam zitra od 9-13 a pak v patek 9-13. Je to ve meste na kozí 4 studio nely :)

edit adminom - tel. číslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.20 11:06

Rekvalifikační kadeřnický kurz

@Marketa-Kellys píše:
Ahojky, Jsem vyučená kadeřnice vracím se k téhle profesi . Dělám rekvalifikační kurz a hledám modelky a modely na střih vlasů, barvení, melír, ombré, balayage. Pro více info. pište. Děkuji Markéta :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze