Kaká v noci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
36
7.6.12 22:40

kaká v noci

ahoj maminky. máme takový „problém“. Katuška má nějakou novinku a asi tak 14 dní kaká jen v noci. v červenci bude mít 2 roky. že nechce na nočník nějak přežiju( ono to jendou přijde), ale to kakání v noci mi nějak vadí.Přes den jen vyjímečně.
Když jdu večer spát a otevřu dveře do ložnice,tak vždycky dostanu šílenou ránu do nosu. :roll: tak ju přebalím a je to. Nikdy se neobudí,asi ví,že ju utírám a občas aj „asistuje“, podrží si nožičky, ale prostě nevím, co ju to tak napadlo.
Měli jste to některá? Časem to asi přejde,ale.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19976
7.6.12 22:46

@jaruska85 ty jo, tak to koukám, protože tohle neznám, náš malej se snad nepokalal v noci ani jako úplně maličkatý miminečko, vždycky až po probuzení a teď až třeba před prvním spaním nebo po obědě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
7.6.12 22:47

ale myslím, že s tím asi bohužel nic neuděláš :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
7.6.12 22:57

to si též říkám,že s tím nic nenadělám. říkám si,jak ju to odnaučit,ale to asi nehrozí. Jak to přišlo,tak to i odejde. Kdyby aspon do toho nočníku začala čurat nebo něco. Ale ona si sedne,sedí pár sekund či minutu, stoupne si a je to. řekne: a a není a jde pryč. na kakání ju neodchytnu ( když kakala přes den). to si hraje, já třeba umývám nádobí, pak dojde a smrdí jak tchoř :lol: . Když se jí zeptám,jestli je a a,tak zavrtí hlavou, až by jí pomalu uletěla, řekně rázně ne a je to. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
7.6.12 22:59

Starší mi v noci kadil naposledy v šestinedělí. Mladší kadí v noci často. Jakmile jí rostou zuby, tak denně (tedy nočně :lol: ). Naštěstí bezplenkuji, tak se v tom neválí. Co s tím neporadím. Samotnou mi to štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.6.12 23:04

A nemůže cítit moc tlak kvůli tomu nočníku? Jako že ví, že v noci jí nikdo na ten nočník nebude nutit… Já bych možná zkusila chvíli dělat, že mě to nezajímá, kam chodí na záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
7.6.12 23:10

káka74: asi to kakání na nočník moc nehrotím. :P občas ju na to posadím,ale určitě do ní nehučím,ať se vykaká, to ne. jen to zkoušíme,občas se něco povede,tak ju pochválím, ale když ne, tak si chvilku běhá nahatá a pak ji dám plenku. asi víc začnu v létě,až bude teplo a nebude vadit,že má holí zadek. spíš si myslím,že bude „muset“ vidět víc dětí,že taky kakají na nočník a že to není nic strašného. ráda opakuje (jako každé děcko) :P takže to na ni asi zapůsobí víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
8.6.12 00:14
@Alpaka píše:
Starší mi v noci kadil naposledy v šestinedělí. Mladší kadí v noci často. Jakmile jí rostou zuby, tak denně (tedy nočně :lol: ). Naštěstí bezplenkuji, tak se v tom neválí. Co s tím neporadím. Samotnou mi to štve.
:think: :think: :think: nemám zkušenost s bezplenkováním :nevim: , tak se asi hloupě zeptám :oops: … jak to tedy v noci děláš? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
8.6.12 06:59

Ja obcas taky, jsem divna ? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
8.6.12 09:06
@Kočislava píše: :think: :think: :think: nemám zkušenost s bezplenkováním :nevim: , tak se asi hloupě zeptám :oops: … jak to tedy v noci děláš? :think:

když se začně hodně vyrtět, tak jí podržím nad nočníkem, ona se vyčurá a když potřebuje, tak víceméně ve spánku vytlačí bobek a spí se dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
8.6.12 09:47

Jj, taky jsme bezplenkovali (v noci to teda nebylo potřeba), přes den tak 90% úspěšnost (kakání). Čůrání tak často ne. No a tak od 9-10měsíců se to začalo zhoršovat a teď se do nočníku ani nevyčůrání, nevykaká. Vyčůrá se na zem a řekne čí (to samé s kakáním). Když se ho zeptám, kam se čůrá, tak ukáže prstem na nočník. A to jsem si říkala, jak bude brzy bez plen, když nám to tak šlo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
3.1.14 09:14

Ahoj, znovu otevírám téma. Mám 2,5 letou dceru. Přes den v pohodě chodí na záchod, vždy si řekne a nemáme žádné nehody. na noc ještě dáváme pro jistotu plínu, ale poslední dobou (tak cca 14 dní) nám začala v noci kakat. Jsem už z ní zoufalá a nevím co s tím. Poradíte někdo jak to odbourat, nebo to odejde samo? Myslela jsem, že už jí zbavíme plínek i na noc a teď tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí