Přerušené spaní obědem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
461
1.6.12 13:02

Přerušené spaní obědem

Hezký den všem.Chci se zeptat,jestli máte stejnou zkušenost jako já asi týden.Malá (16m)jde spát kolem jedenácté či půl dvanácté dopo,spí hodinu,pak se vzbudí - evidentně nevyspaná - tak jí dám oběd, potom jde opět spát a spí hodinu i hodinu a půl. Ještě před týdnem spala hezky v kuse, tak nevím, jestli to jde nějak změnit…Oběd před spaním ji nechci dávat, protože předtím svačí, to raději ten oběd později,až se vyspí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
1.6.12 13:10

Já jsem to vyřešila tak, že má před spaním polívku a po spaní druhé.
Tzn v 7.30 snídani
v 9.30 svačinku - ovoce
v 11 polévku a jde spinkat
vstane kolem 13 hod, dostane druhé jídlo
pak na svačinku jogurt a pak večeři

• Citovat
  • Upravit
3380
1.6.12 13:14

Ja jsem teda davala obed pred jedenactou a svacinu po spani,nicmene po hodine a pul se vzdycky vzbudil. Takze hlady to nebylo. Ale stacil dudlik a pohladit a spal dal. Jidlo uprostred spanku bych asi nedavala, to radeji sytejsi svacinu,jestli myslis ze je to hlady a obed driv davat nechces :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.12 13:25

Naše malá mi dělala to samé v tomto věku jenom s jiným časových schématem. Šla spinkat po obědě, po 30 minutách probuzená, naprosto nevyspaná. Pokaždé jsem ji znovu uspávala, někdy 2 minuty, jindy další půl hodinu. Bylo to takové období a zase to přešlo. :nevim: Ale hlady to nebylo.

• Citovat
  • Upravit
17226
1.6.12 13:28

ahoj, mám sice starší dítě, ale dělala jsem to, a stále dělám stejně jako Ainy - oběd před spánkem. Akorát u nás se už vynechává svačina úplně. Vstává v 7,30 - dostane 180ml UM(stále ho vyžaduje), za hodinku v 8,30 je velká snídaně(mazané pečivo, jogurt s musli, vařené vejce s pečivem…) a kolem 11,30-12hod je oběd(polévka plus halvní chod, dříve bývalo jen jendo z toho) a jde spinkat. Usíná kolem 12,30-13hod a spí 2-3hodiny 8) (vždy byl spavec)Odpoledne svačina a večer veřeře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
1.6.12 13:30

@bedrunec A nebo jak píšeš, dopolední svačinu posunout třeba hodinku před spánkem a po něm dát oběd. Přerušený spánek zkus uklidnit např. zpíváním :think: To jídlo těsně mezi oběma spánky by nemuselo být OK pro trávení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
1.6.12 20:34

Jídlo uprostřed spaní bych nedávala ani náhodou, to je pěkný nesmysl, leda tak se tím zadělá na zlozvyk…

U nás to bylo stejné - tak byl prostě oběd v jedenáct, pak spánek. Pokud se dítě vzbudí a je evidentně nevyspalé, uklidňovala bych dudlíkem, lehla bych si vedle něj nebo cokoli jiného. Ale rozhodně bych mu mezitím nedávala jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
1.6.12 20:37

U nás se dopolední svačinka odbourala, ráno byla snídaně, kolem 11 oběd, spánek a pak svačinka a večeře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí