Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já nevím, v čem je problém
Vadí ti, že nechodí na velkou denně? Jestli nemá jiné problémy, tak má asi takový způsob trávení… ![]()
Ne, chodí na stolici denně, spíše jestli není divné, že má po stolici hodně špinavý zadek, většinou jí u zadečku zůstane malý řídká bobeček nalepený, je to v pořádku?
Můj syn takto kadí taky, chodíme i na gastro, toto není nic z čeho by jsi měla mít obavy. Pokud nemá příměs krve či hlenu…
No já myslím, že se zabýváš uplnou blbostí. Teda promiň, nechci to shazovat, ale fakt mi to přijde jako blbost. Zkus třeba změnit trochu stravu, ubrat maso, přidat luštěniny a ovoce.
Prostě každý to máme nějak… ![]()
Jestli netrpí průjmy nebo zácpou, tak bych to neřešila - prostě se pořádně utře a hotovo…
Zbytecne plasis, prece dospeli maji take pokazde jinou konzistenci stolice. Je to zpusobeno tim, co jis, pijes…
A ty ji jeste utiras zadek? Nechci rypat, jen se ptam.
Díky holky, moc jste mě uklidnili.Ona takhle kajdí jen někdy, ale žádné příměsy hlenu nebo krve nemá. Jen mě trošku vyděsilo, že je to trochu řidší než obvykle. Takže můžu jí dát normálně večeři??
@Anonymní píše:
Díky holky, moc jste mě uklidnili.Ona takhle kajdí jen někdy, ale žádné příměsy hlenu nebo krve nemá. Jen mě trošku vyděsilo, že je to trochu řidší než obvykle. Takže můžu jí dát normálně večeři??
@Anonymní píše:
Jasně, doufám žes jí ji teda už dala
Ty přece taky nemáš stolici pořád stejnou ![]()
Ahoj holky, můj dotaz se týká kakání. Je mi to trošku blbé, ale snašte se mě pochopit. Mám dceru je to moje jediné dítě. Má 8 let a jedenkrát za týden až dva má stolici, která je taková zvláštní. Není řídká je řekla bych normálně pevná, ale dcera vytlačí prostě třeba 4 velké hoviša a pak docela dost špinavý zadek, ale jinak kadí normálně, tohle má jen tak 1× za týden až dva.Byli jsem u doktorky a vše v pořádku. Myslíte, že se mám dále tímhle znepokojovat nebo to neřešit? A mám jí dát nějakou dietku nebo může normálně jíst když má chuť? Děkuju za odpovědi