Kalendář dětskohrátek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2519
1.12.12 09:19

Kalendář dětskohrátek

Ahojky holky, začala jsem si psát deníček kalendář dětskohrátek a až po jeho schválení jsem zjistila, že do něj nejde dál připisovat, tak jsem se rrozhodla, že si místo něj založím diskusi. Každý den zkusíme s mojí dcerkou (17m) jednu hru, kterou jsem vyčetla z vypůjčovaných knížek a každý den k ní napíšu i hodnocení, jak se nám hra líbila. Budu ráda, když se k nám někdo přidá a bude psát i svá hodnocení!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2519
1.12.12 09:23

Hra na dnešní den Antoši Antoši
Antoši, Antoši,
máš kocoura na koši,
kocour spadne z koše,
povalí Antoše.
Dítě si posadíme na záda, rukama nás objímá okolo krku a nohama v pase, běháme s dítětem po bytě a říkáma básničku. Na slova spadne… se pomalu svalíme i s dítětem k zemi…
Dnes jsme zkusili a hra neměla takový úspěch jako obě minulé. Terezka se nechtěla držet okolo krku a tak se na začátku bála, ale běhání a spadnutí se jí líbilo. Začala pak dělat a říkat vezmeme si „hobik“ pilku (jako že jsme tancovali její oblíbené kolo kolo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
1.12.12 09:56

Jé, to je krásná diskuze - se tu aspoň můžu inspirovat :palec:. Dneska určitě vyzkouším - až bude prudit :lol: a napíšu, jaký to mělo úspěch. Určitě se připojím :pankac:. Kolik těch her bude? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
1.12.12 13:08

@tessika Ahojky já budu psát každý den jednu aktivitu, kterou jsme zrovna zkusili a pak i připíšu, jaký měla ohlas!!! :) Budu ráda, když se budeš inspirovat a třeba napíšeš, jak se líbilo vám
@helenkka díky za inspiraci!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama