Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
chceš aby tu byl zavedený menstruační kalendář? Tak si ho veď sama.
Je tu mnoho žen, které toto téma vůbec nezajímá, chodí sem i muži.
Jsem pro zavedení klasického kalendáře, kde bude uvedeno dnes je pátek 2.1.2015 svátek má…
@Mikina píše:
@RadkaChchceš aby tu byl zavedený menstruační kalendář? Tak si ho veď sama.
Je tu mnoho žen, které toto téma vůbec nezajímá, chodí sem i muži.
Jsem pro zavedení klasického kalendáře, kde bude uvedeno dnes je pátek 2.1.2015 svátek má…
tak jde o to že kalendář by měl každý na svém profilu a uzavřený ( když si tam má člověk zapisovat takové věci co na wz )..normální kalnedář je jak na seznamu tak na centrumu a jinde, tak nevím proč bych měla na " ženských stránkách " chtít vědět kdo má svátek a jakého je, když to mám na domovské stránce..
@RadkaCh píše:
Ale nezdržujte to, fakt se to tam nedá číst
tak to tam nečti ne? já tam chodím jen si zapsat věci do kalendáře, max očuhnout nějaké fotky..když nechci tak to nečtu
@smurfka píše:
tak to tam nečti ne? já tam chodím jen si zapsat věci do kalendáře, max očuhnout nějaké fotky..když nechci tak to nečtu
To z nudy ![]()
Zdravím,
kalendář vytvoříme (nějaký jednodušší). Budeme rádi za jakékoliv podněty.
Hezký den ![]()
Maruška
@admin píše:
Zdravím,kalendář vytvoříme (nějaký jednodušší). Budeme rádi za jakékoliv podněty.
Hezký den
Maruška
at ho vývojáři obšlehnou z wz..je tam fakt super..no aby se tam dala vyznačovat ms, ovu, psát si nějaké poznámky k určitému datu, vyznačovat třeba sex a tak..samo by měl být na profilu každého jednotlivce a měl by byt uzavřen jen pro něj ( případně otevřený s jeho souhlasem )
@admin píše:
Zdravím,kalendář vytvoříme (nějaký jednodušší). Budeme rádi za jakékoliv podněty.
Hezký den
Maruška
Zdravím,
bohužel teď na to nebyl čas, pracovali jsme intenzivně na mobilní verzi, ale pustíme se do toho ![]()
Hezký den
Maruška