Dětské kalhoty úzké přes boky - kde koupit lepší?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
570
18.2.10 14:08

Kalhoty / džíny

Dnes jsem zakoupila v Tescu dvoje holčičí džíny. Je to vel. 3 - 4 roky, tj. 104. Poměřovala jsem to i se 110, tj. 4 - 5 let, ale kromě délky nohavic žádný rozdíl. Samozřejmě doma po vyzkoušení jsem zjistila, že jsou Lindě přes zadek a stehna těsné. Já tedy nevím - to mám takovouhle holčičku jen já? Jako fakt mi není jasné, proč by už takhle malé holky měly nosit rovně střižené džíny a ostatní kalhoty. Vzala jsem i stejnou velikost klučičích džín a ty jsou dokonce přes boky širší než ty holčičí - ale zas mají úzký nohavice, takže taky víceméně k ničemu… Nějak jsem si nevšimla, že by kluci / muži měli obvykle ženské tvary, a proto by bylo potřeba mít přes zadek volnější kalhoty… Můžete mi poradit, kde džíny kupujete? Problém vidím opravdu v tom, že se nemění šířka - kalhoty letní loni kupované Lindě jsou úplně stejně jako ty letošní, jen jsou samozřejmě krátké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7834
18.2.10 15:00

Mám teda kluka, takže nevím, jak je to u holčičího šatníku…ale Matýsek má fakt velikánské bříško a tlustá stehna a já už nekupuji oblečení nikde jinde, než v H&M ! Vážně úplně všechno, je to jediný obchod, kde mu to pasuje. Jinak už mám doma dost věcí, které na něj nenarvu ani náhodou :-? z Nextu, C&A, Tesco, Sportisima…všechno děsně úzké, pro nás :oops:

ale jak říkám, holčičí šatník vyzkoušený nemáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
18.2.10 15:22

ahoj mám holčičku 3roky, no a v tescu jí kupuji vělikost 5-6 let a to jí ty věci jsou tak akorát a to si nemyslím ,že je přerostlá, jenom to mají asi blbě očíslované, věci co máme poděděné nebo z frcu,tak jí sedí dle udaného věku . no nejlepší jsou na holčičkách stejně sukýnky a šatečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
4.3.10 22:09

no číslování je na houby..my nemáme ani 2 roky a má gatě 3-4 a má ej akorát a z toho nosíme 86 :nevim:
bodýčka máme některý 92 a z toho jsou nám 6-9m :lol: :lol:
ale já si jednou za čas nakresslím na papír figurku a k němu verunčiny míry.. a s tím chodit nakupovat.. papír a metr sebou :lol: :lol: no vypadám jak pošuk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale osvědčilo se mi to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat