Jak obarvit kostýmy lva a tygra na maškarní?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Gabika
31.1.10 22:35

farby na kostýmy

Ahoj,

prosím všetkých znalejších o radu. Blíži sa nám v školke karneval, a ja mám mať doma jedného leva a jedného tigra. Kostýmy kupovať sa mi nechce, tak som vymyslela, že ofarbím staršie mikiny a prišijem chvost. :-) No, a teraz neviem, aké farby vlastne mám kúpiť. Plánujem jednu zafarbiť celú nažlto a druhú na oranžovo, ale neviem, ako to mám vlastne urobiť. Farbí sa to v hrnci na sporáku, ako si to pamätám ešte zo svojho detstva? Nejakou práškovou farbou? Na tigra potom budem ešte kresliť čierne pruhy, akú farbu kúpiť na ne? A čo potom na tvár? Čím ich pomaľovať?
Nemusia to byť nijak superkvalitné farby, ide iba o jednorázovú akciu…

Díky za rady!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
31.1.10 22:44

Já barvím v pračce :) Teda barvila jsem ve staré - nevím, nevím, zda to udělám v té supernové supermoderní :):)

Jinak koupila bych duhu, žlutou a oranžovou - nebo ještě spíš okrovou. A černou. Mikinky bych nabarvila a pruhy pak udělala štětcem tou černou - po zažehlení by to mělo držet- Dá se to i zapařit v mikrovlnce, ale s tím nemám zkušenost.

Diskusi ti přejmenuji, ale slovensky psát neumím, bude to česky, ju?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
1.2.10 07:00

Barvy na pomalování tváře vhodné i pro děti mívají v hračkářství, měli je např. v Dráčiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
1.2.10 08:26

Díky za rady. :-) (i za premenovanie diskusie, čeština mi nevadí :wink: )
Tak to skúsim všetko zohnať a nejak dať dokopy. :-) To začehlenie sa robí ako? Namaľujem, nechám uschnúť a cez fakrbu prežehlím? Alebo z rubu? Alebo cez nejakú utierku?

Amy Wong, a ako dobre také farby držia na tvári? Neviem totiž, kedy ten karneval bude, či pred spaním alebo až po, a tak či ich mám dopredu namaľovať, alebo si to ľahko utrú… ako by ste to urobili vy?

• Citovat
  • Upravit
81
1.2.10 08:53

Tak myslím, že na spaní asi nejlepší nejsou, ale určitě se dají předat s instrukcema paní učitelce :wink: - teda pokud bude karneval po spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat