Střih na kalhoty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Podle mě je nejjednodušší si koupit jednu dětskou Burdu a tam se najde všechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo si kalhoty půjčit od kamarádky popř. zvětšit ty menší a střih si udělat obkreslením stávajících kalhot.
Burdu mají taky hodně v knihovnách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Střihy z Burdy mají i některých galanteriích. Já podle burdy už toho ušila hodně.
Markéta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A když neseženeš celou dětskou burdu, je ještě lepší si koupit jednotlivý stříh - to seženeš také v galanterii. Přími si vybereš něco, co se ti líbí a na velikost, kterou potřebuješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky kde se dají sehnat střihy na nadměrné kalhoty? Sedí střihy z burdy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka ![]()
Burda seděla vždy dobře, sežeň si nějaké speciály pro větší velikosti jestli potřebuješ větší velikost, v běžné Burde to bývá do max 44-46
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stevia píše:
@ka2ka
Burda seděla vždy dobře, sežeň si nějaké speciály pro větší velikosti jestli potřebuješ větší velikost, v běžné Burde to bývá do max 44-46
díky nemám s ní žádnou zkušenost, tak jsem ráda že to sedí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
Holky kde se dají sehnat střihy na nadměrné kalhoty? Sedí střihy z burdy?
Jestli je chceš pro sebe, tak vezmi nějaké kalhoty, co to dobře sedí a ty obkresli…
To je asi nejlepší.
Za mne, když jsem dělala šaty podle Burdy, musela jsem je hodně zmenšit. Kalhoty jsem myslím podle Burdy nešila… ![]()
Příspěvek upraven 21.01.20 v 19:14
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nam zase z Burdy nikdy kalhoty nesedely, byly široký a krátký. Ale je fakt, že u těch velkých velikostí to může být naopak výhoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chaela píše:
Nam zase z Burdy nikdy kalhoty nesedely, byly široký a krátký. Ale je fakt, že u těch velkých velikostí to může být naopak výhoda.
co jsem koukala na ty jejich tabulky tak mi na postavu nesedí, ale já jí nemám typickou takže zkusím podle starých kalhot a bude to nejjednodušší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A pokud bys je mohla rozpárat bude se ti to dělat ještě líp. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brontik píše:
A pokud bys je mohla rozpárat bude se ti to dělat ještě líp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,prosim kdo sije,jak vypada strih na kalhoty?znate nejake stranky kde bych ho omrkla,popripade sem vlozte nejaky nakres a rady.Je to pro dvoulete ditko,velikost 92.dekuji