Protaci se cepice (9m)

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8297
18.1.10 20:52

Protaci se cepice (9m)

Ahoj,
potrbovala bych poradit ohledne capky pro Matyska. Cepice nijak nemiluje, ale snese je, pokud ho neobtezuji. Jenze ony potvory obtezuji.

Mates ma fleecovou cepici z CA, vypada v ni jak tankista. Je prijemna, lehka, ale jak mu klouze po hlave, tak staci, ze parkrat otoci hlavou sem a cepice se mu na hlave treba o 45 stupnu otoci, takze prostor pro oblicej ukazuje ucho a Mates kouka do latky, coz komentuje patricnym revem.Stejne tak plysova cepice, ta mu jeste leze dopredu, takze pres oci. Kukla od nosici kapsy je mu uplne velka.

Kdo mate kuklu, meli jste to predtim s obyc cepicemi, ze by se protaceli? Jestli jo, resi to kukla? Chtela bych mu koupit merino kuklu, ale nechci vrazit prachy do neceho, co pak bude delat stejny problem.

Kuklu bavlnenou mame, jednou ji mel na sobe, ale protaci se taky. Ale je mozne, ze je to velikosti, byla mu trosku vetsi, ale otvor na oblicejik mu byl spis mensi (ze by mel nadprumerne velkou mozkovnu :think: :lol: )

Jaka cepice vasemu ditku nejlepe sedla (pokud je z netu, hodte odkaz prosim).
Dnes jsme sli, Matyska jsem mela na zadech a 3 zenske nam po ceste prubezne rovnali cepici (si tam na zada nedosahnu), ale za chvili to bylo totez, Mates nevidici a koukajici jedno ucho :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2466
18.1.10 21:00

No, je pravda, že koupit dobrou čepici je problém.. Dřív jsem kupovala takové ty jednoduché, ale ty měla hned dole nebo nějak mimo hlavičku. Tak jsem začala kupovat ty na ouška. Nejlepší jsou kamenné obchody, kde může příp. čepičku vyměnit.. my měnili takhle 3×
Některé jsou vysoké některé zas jak to říct mělké.. A na víc často ani nesouhlasí míry podle velikosti hlavy…
Nejlepší je fakt vzít mimčo sebou a vybrat přímo v obchodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
18.1.10 21:01

A má tu čepici zavazovací? Anežka jinou než zavazovací mít nemohla (i když uznávám, že nezavazovací líp vypadají).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
18.1.10 21:02

Tak my máme pro obě děti kukly. Pro Tobíka kuklu z CA, neklouže, neprotáčí se. Je taková dvojitá, uvnitř flís, zvenku je pletená. Sedí mu dobře a je hezky na krček, takže nepotřebuje ani šálu. Agi jsem koupila na vánočním trhu takovou flísovou s ouškama, je teploučká a roztomilá. Čepice jsem měla všelijaké, je pravda, že se protáčely a nebo cestovaly po hlavě sem tam. Jedině když byla zavazovací pod krkem, tak držela. Jednou jsem dokonce našila i šňůrky na čepici bez nich a bylo to taky v pohodě.
Ale z kukly jsem nadšená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
18.1.10 21:12

Tak já mám pro Tobíka čepici z HM. Má klapky přes uši, zavazuje se. Uvnitř je fleece. Kupovala jsem mu ji, když měl půl roku a má ji doted (2,5) . Je jeho nejoblíbenější Vůbec se nám neprotáčí. A to ani tehdy, když ještě ležel v kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
18.1.10 21:15

Diky, tak to zacina vypadat na kuklu.

Prave ze jine, nez zavazovaci nemame, on by si ji sundal. Ted teda mame jeste jednu, co dostal od moji mamky, jeste ji nemel, vypada jako ta na fotce od Anetty, ale mam obavu, ze mu taky nejak poleze.

A asi tu kuklu pujdem vyzkouset, sice jsem ji chtela vzit pres net, ale po zkusenosti s tou disproporcionalni od tusim manymonths to radeji nebudu pokouset

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
18.1.10 21:23

My jsme používali takové typy čepiček - přes ouška a zavazovací. Hodně jsem i pletla, ale všechny byly podobné jako ta na fotce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
18.1.10 21:26

No my mame tu cepici ala tankista taky tvarovanou, je to jakby rovna cepice, ale vepredu je vystrihnuta kolem obliceje, na rozich pod usima jsou snurky. Ale ta se zkratka protaci. Jeste me napadlo, jestli se mu tim fleecem nedela staticka elektrina, ktera mu ji prilepi nejak, nebo nevim, protoze teoreticky by mela sedet pekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
18.1.10 21:27

Ahoj cicinko,
nam se cepky taky protacely, ne nejak radikalne, ale ruzne padaly a tak, nebo si ji serval, i zavazovaci, no proste me to taky deptalo :lol:
Letos jsem se rozhodla, kdyz uz je velikej a v zime bude litat, tak koupim kuklu (ma krasnou cepici pleteno/fleece, ale tak ruzne mu pada do oci a mam pocit, ze by pod ni foukalo.. :roll: tak proto).
Koupila jsem pres net tu z merino vlny od Manymonths a ja jsem s ni teda siiilene spokojena :-P Krasne mu sedi, usi v teple, krk taky, super!!
Je teda drazsi a kdyz jsem to vysolila a poprve mu to nandala a rval jak tur a rval to z hlavy, tak jsem mela uz strach.. ale podruhe to zkusil, lepsi a potreti uz v tom vykracoval v pohode :wink:

Ale jak ctu, tak ti nejak nesedla velikost pri objednavani pres net??
My mame… jojoo, tuhle
http://nosenideti.cz/zbozi.php?…
1-4,5 let a sedi krasne, ale nevim, jak mu bude sedet za ty 2 roky :mrgreen: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
18.1.10 21:28
Achdarek píše:
Tak já mám pro Tobíka čepici z HM. Má klapky přes uši, zavazuje se. Uvnitř je fleece. Kupovala jsem mu ji, když měl půl roku a má ji doted (2,5) . Je jeho nejoblíbenější Vůbec se nám neprotáčí. A to ani tehdy, když ještě ležel v kočárku.

Naprosto souhlasím. Tyhle čepice z HM jsou naprosto super. Kupovala jsem je pro oba kluky a nikdy nám nelezly nebo se neprotáčely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
18.1.10 22:01

Též máme kuklu od Manymonths a jsme víc než jen spokojeni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
18.1.10 22:16

Mikuláš merino kukla Bundle of Joy, čepice zavazovací, Štěpán merino kukla ManyMonths, čepice nezavazovací. Nima problema.
(Omluv, že Š. vypadá jak Číňan :lol: .)

Teď to čtu pozorněji - nemá on nějakou VVV hlavy, že se mu protáčí i kukla :lol: ?
Na záda porovnat čepici dosáhneš, jen se snaž 8-) (já právě kupovala tu kuklu, protože jsem ji na zádech nandavala a sundavala :-D ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
18.1.10 22:43

Holky, takže ty kukly používáte ještě s čepicí? Nebo bez? Teď jsem to nějak nepochopila.
Lenti - kluci maji kuklu i čepici, jestli dobře chápu. A nejsou pak spařený? I když ty kukly jsou určo kvalitní, sajou atd.
Btw - VVV hlavy dobrý :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
18.1.10 22:49

No pri dnesnim pocasi (+3 stupne) mel D. jen kuklu, ty dny jak snezilo a byli jsme bobovat, tak mel kuklu i cepku, hodim foto a super, vubec sparenej nebyl.
To merino je podle me na tohle fajn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
18.1.10 22:51

Ted zrovna na tu fotku koukam, jak je videt, cepice se mu zase nejak sisati na ty hlave, ale kukla drzi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat