Podprsenky větších velikostí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Podprsenky větších velikostí
Ahoj mám problém sehnat pěknou podprsenku ve velikosti 80-85F.Už jsem z toho opravdu zoufalá
.Kamarádky co mají menší prsa si kupujou nádherný posprsenky v různých barvách za pár stovek a já na sebe seženu možná tak černou nebo bílou a to se mi ještě vůbec nelíbí.O ceně ani nemluvim.Velkej problém je taky v tom,že po kojení už prsa nejsou co bejvaly,takže musim mít podprsenku pevnou a nejlépe s výstuží.O sportovní podprsence ani nemluvim,to už jsem vzdala.Nemáte někdo stejný problém,nebo typ na nějakou dobrou podprsenku pro větší poprsí?Děkuji za příspěvky Manu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Myslim, ze nas obdarenych je vic. Taky jsem vzdy mela problemy s podprsenkou, najit tu pravou nebylo mozny. Ja jsem objevila znacku Triumph, ma sice vyssi ceny, ale vse drzi, kde ma a prsa v nich vypadaji skvele. Myslim, ze to je jediny luxus, ktery si budu vzdy dopravat - kvalitni spodni pradlo. Vzhledem k mym miram ![]()
- Citovat
- Upravit
Já řeším v podstatě totéž, taky nejlepší zkušenosti mám asi s Triumphem. I když ty krásy, co se prodávají v „dětských“ velikostech, to stejně nejsou
, taky moc závidím …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky hlásím se taky k těm „obdařeným“ a taky jsem objevila značku Triumph a jsem si maximálně spokojená, jiné podprda doma ani nemám. A když se trefím do nové kolekce, tak se najde i hezká podprada ane jen ty obyčejnější. Maru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, já mám problém těchto rozměrů vždy jen v těhu
, ale mám zase vyzkoušenou českou značku Triola…hezky sedí a myslím, že i vzory už sou na tom líp než bývaly … jo a hlavně, zdály se mi za slušný peníz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od Trioly mám taky jednu a je dobrá,jenže mě sedí jeden druh,tak jsem ji měla v různých barvách a tu stejnou už zase prostě nechci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukám na ty Triumph a vypadaj dobře.Cena nevadí,nic jinýho mi stejně nezbejvá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky se řadím mezi obdařené 75 F nebo G. Teď jsem ale našla obchod kde to není problém. Koukněte. Nakupuju tam ráda. http://www.targo-jbc.cz/…ek-75-g.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky, můžete přímo napsat, jaký typ podprdy od Triumphu vám vyhovuje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně ty triumphový teda dost vadí :-/ Cena není zrovna příznivá a málokdy mi drží tvar.
Marks and Spencer má celkem dobré velikosti (jen je třeba si zjistit svoji velikost v britských mírách).
Já si kupuju 80E a Marks celkem ujde.
Je fakt, že stejně nikde není to, co bych chtěla, protože prostě nejhezčí podprsenky jsou v menších velikostech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,já jsem také spokojenná se značkou Triumph.Záleží jak komu co sedne ![]()
- Citovat
- Upravit
Jo,napište prosím jaký typ přímo od Triumphu vám vyhovuje.Docela slibně vypada ta Ladyform soft R/W,je taková uzavřenější,že by z toho alespoň nic nelezlo ![]()
Příspěvek upraven 06.01.10 v 17:23
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja kupuju Triumph a podprdy v MarksSpencer. Tam maji i zmensovaci „minimiser“. Jeste je dobra znacka Felina, ale tu jsem teda dlouho nikde nevidela…
Jinak Triumph jsem si kupovala jeste pred tehu a novou po ukonceni kojeni a jen jsem mrkala na drat, pac za predchozi jsem dala osm stovek a za posledni uz ctrnact set…
, takze za dva roky teda rapidne podrazili…
Jinak moc hezke pradlo i ve vetsich velikostech maji v butiku Le Chaton, ale tam to zacina na tech patnacti stovkach.
- Citovat
- Upravit
U nas jsem v jednom obchode se spodnim pradlem zjistila, ze mi usijou jakou podprdu chci. Teda strih je porad stejny, ale podle aktualni nabidky sijou ruzne barvy a kombinace krajek.
Je to tu http://ivett.cz/…odni-pradlo/ je to podprda na tom tretim obrazku.
Vzhledem k tomu, ze taky potrebuju pevnou podprdu, tak si vzdy necham sit na vrchy synteticky material, spodni dil kosicku vystuzeny a ta vrstva primo na tele je bavlna. Jo a cena je 360,– za jednu. Teda tak to kupuju v obchode, jak to je primo u vyrobce nevim.
Jinak jsem ani nevedela, ze jsou na netu. Kdyz jsem objevila diskuzi, tak jsem mrkla na vyrobce na stitku podprdy a vygooglila to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuji už mnoho let Triumph zmenšovací-zkoušela jsem jiné vzory,ale tolika nesedí.Jak mám prsa velká,těžká a povadlá,tak je problém je do něčeho „úhledně nasoukat“.Triola nemá tak pevné materiály,takže prsa nejsou tak pevně utažená a jsou níž než bych chtěla.
Možná slovo do pranice-vy kdož máte větší prsa,neuvažovaly jste o zmenšení?Vím že to není asi otázka přímo pro tuto diskuzi,ale zase sešly jsme se tu se stejným problémem,takže je šance,že už se někdo z vás touto myšlenkou zabýval.Dost dlouho nad tím uvažuji,už několik let,pořád si říkám,jak by se mě ulevilo-ale zatím stach převládá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit