Podprsenky větších velikostí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
6.1.10 19:03

Ahoj,já o tom teda uvažuju a to dost.Teˇd byla kamarádka na modelaci,je asi 3 měs po operaci a teda z ,,placiček" jí udělali fakt pěkný prsa.Já bych chtěla zmenšit a modelovat,ale mám taky strach.Už jsem se koukala na centrum Sanus v HK.V okolí je pár ženskejch,který tam byly a jsou spokojený.Asi založíme novou diskuzi ne?Pod podprsenkama to nikdo nenajde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.1.10 19:19

Ahojky holky náhodou jsem narazila na vaší diskuzio velkých podprsenkách a tak taky něco připíšu. Manu jsem na tom s velikostí stejně jako ty a našla jsem na netu firmu Astratex a už mám od nich dva kousky.Pěkně mi sedí a nemají až tak strašný ceny a i v našich velikostech mají většinou celkem slušný výběr. Zkus tam mrknout a uvidíš. Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
6.1.10 19:30

díky hned se mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
6.1.10 19:41

Jedině Anita - mají hezký střihy a hlavně ty podprsenky drží a drží a drží. Jen teda málokdy na ně narazím v kamenném obchodě, objednávám přes net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
6.1.10 19:42

Ahojky. Také nakupuji na www.astratex.cz Mají docela výběr i ve větších velikostech. Nejlépe od nich mi sedí podprsenky od firmy Dalia. Nakupuji od nich delší dobu a nikdy nebyl problém s výměnou prádla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
6.1.10 19:43

To já musim všechno zkoušet,je mi jedna z třiceti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
6.1.10 21:10

Já si nejvíc kupuju Felinu - dá se sehnat v obchodech Adamis - mají krásné v různých barvách, ale ty ceny :cry: . Pak Marks and Spencer - tam mají mateřský, kojící a sportovní taky - tedy jak na které pobočce. S Triumphem mám problém - sedí mi jenom jeden jediný střih a barev taky moc nemají.

Příspěvek upraven 13.07.10 v 17:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
7.1.10 10:48

A ještě jsem si vzpomněla, že jako kojicí podprsenky jsem měla Anitu a jsou úplně super, dělají i obyč taky ve větších velikostech a jednu z těch kojicích nosím teď jako normální, jsem maximálně spokojená. Až jí vytáhnu z prádla, kouknu, co je to přesně za typ :).
Jinak taky všechno musím zkoušet, máloco mi sedí, takže nakupování přes net jen v případě osvědčených a vyzkoušených kousků :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
7.1.10 12:49

ahojky, přidávám se :) jsem ráda, že v tom nejsem sama :) i když v mnoha obchodem si připadám, že snad vechny ženský mají malý prsa…
ale kupuju už jedině Triumph - dobrá kvalita, pevné, hezky tvarované. ráda zaplatím… aby to nějak vypadalo, že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
7.1.10 14:59

Na Anitu jsem koukala na netu apodprsenky vypadaj fakt dobře,jenže u nás ji nikde nemaj. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
8.1.10 07:53

Holky diky za typy na dalsi znacky, zkusim je pak vyhledat nekde v obchodech. Me taky nesedi kazda Triumphka, musim proste zkouset, nejlepsi je, kdyz je se mnou manzel, ten mi dokaze poradit nejlip, ktera mi nejvice sedi :lol:
Ja jsem taky uvazovala nad zmensenim a modelaci, ale nejdriv az po detech, coz bude asi nejdriv za 6let. I kdyz jsem proti umelym zasahum do organizmu, myslim, ze tohle by mi hodne pomohlo, moc velky prsa jsou docela opruz :think:

• Citovat
  • Upravit
67
18.1.10 13:58

Tak jsem byla v obchodě Triumph a podprsenky pro větší velikost nic moc a teda pěkně drahý,pod 1000,– nejdou.Seděla nejlíp ta Ladyform,ale jak nemá vystužený košíčky tak to prostě není ono. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
19.1.10 13:21

No s tím astratexem mám příšernou zkušenost. Tři podprsenky a všechny tři příšerné. Vytahané po dni nošení :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
13.11.14 02:36

No a co mají dělat chlapy??? Když ženská obdařená má sama problém si něco koupit…Tolik chlapů co by rádo kupovalo, ale nejdeto. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat