Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Maminky hubeňourů prosím poraďte. Syn nosí vel. 122/128 a jsem zcela bez šance mu pořídit slušné kalhoty, rifliky. Je hrozná nitka a vše mu padá. Pokud mají už náhodou gumičky uvnitř, tak to zase vypadá hrozně, protože je musím hodně stáhnout. Máte nějaký tip, kde koupit. V září škola a to už softky a tepláky stačit nebudou.
Při nejhorším nechám ušít, to je jasné ![]()
Díky za rady.
@Lajka09 Kupuju ty s regulovací humou nebo na tkaničku. Značka/obchod podle toho, kde mají výprodej, ale nejlépe v sekáči. Dítě mi je totž v družině do dvou měsíců úplně prodře na kolenou.
Dcerka byla to stejny, na tady ty vychrtliny bylo fajn obleceni z Kenvela.Mas ,,horsi,,,ze mas chlapecka, ja to resila i u mladsi leginama a sukynkama. Jeste me napada Zara, mela slim klucici a HM, kdyz jsem hledala pro synovce, tak se dalo vybrat.
Moje oblibena znacka je carters, holky fakt nitky a snad vzdy vse sedelo, tak zkus mrknout na chlapecky.
@Lajka09 Mám to stejné s oběma dětma, synem i dcerou, oběma i slimky padají. U syna to řeším tak, že kupuju džíny v holčičím oddělení (samozřejmě bez něho, kdyby to věděl, tak by je nenosil), protože některé holčičí střihy jsou opravdu výrazně užší, než ty klučičí. Zara, Next, HM a podobné značky pro nás vůbec nejsou, do jejich kalhot by se naše děti vešly dvakrát.
@Anonymní píše:
@Lajka09 Mám to stejné s oběma dětma, synem i dcerou, oběma i slimky padají. U syna to řeším tak, že kupuju džíny v holčičím oddělení (samozřejmě bez něho, kdyby to věděl, tak by je nenosil), protože některé holčičí střihy jsou opravdu výrazně užší, než ty klučičí. Zara, Next, HM a podobné značky pro nás vůbec nejsou, do jejich kalhot by se naše děti vešly dvakrát.
Samo o sobe mas u tech znacek pravdu, ale uz se ten vybet dost rozsiril. S tema holcicima je to dobry napad ![]()
Jsme na tom stejně, taky kluk 122/128 a kupuji hodně v Lindexu, mají tam i elastické rifle i další kalhoty úzkého střihu s tom gumičkou uvnitř.
@wildcherry píše:
Dcerka byla to stejny, na tady ty vychrtliny bylo fajn obleceni z Kenvela.Mas ,,horsi,,,ze mas chlapecka, ja to resila i u mladsi leginama a sukynkama. Jeste me napada Zara, mela slim klucici a HM, kdyz jsem hledala pro synovce, tak se dalo vybrat.
Tak zrovna HM nedoporučuji. Tam spíš mají kalhoty/tepláky na cvalíky.
Kupuju klukovi v HM, tričko nosí přes kalhoty, takže to se stažení gumičkou není vidět
Tohle řeším taky a vždy kupuji slim střih a teď jsem v M&S synovi koupila dívčí černé a poznat to nejde, sedí mu jak dlouho žádné, tak tam zajdu ještě pro jedny. Stály jen 199 kč 😀.
@Ju21na píše:
Tak zrovna HM nedoporučuji. Tam spíš mají kalhoty/tepláky na cvalíky.
Jak rikam, divala jsem se tam na synovce a dalo se najit.To stejny pro moje holky.Slim strihy jsou ted rozsireny.Ale hadat se nebudu ![]()
Můj budoucí prvňák má 16,5kg a taky to řeším, i jsem objevila slimky, které mu byly, jenže mu zase hrozně vadilo, jak jsou pevné u kotníků (nesnášel to natahovat přes nárty, u svlékání nadával). Takže bude holt v kalhotách na gumu, bude to nejjistější.
Hele mám zase dceru 128cm a 23,5kg. Džíny si na sebe nikdy nevezme. Hrozně jí vadí. Furt jen legíny. Kamarádky syn chodí v teplakach slušnějších do školy…taky mu vadí džíny. Upřímně. Já jsem na tom taky podobně. ![]()
@Lajka09 píše:
Maminky hubeňourů prosím poraďte. Syn nosí vel. 122/128 a jsem zcela bez šance mu pořídit slušné kalhoty, rifliky. Je hrozná nitka a vše mu padá. Pokud mají už náhodou gumičky uvnitř, tak to zase vypadá hrozně, protože je musím hodně stáhnout. Máte nějaký tip, kde koupit. V září škola a to už softky a tepláky stačit nebudou.
Při nejhorším nechám ušít, to je jasné
Díky za rady.
U Vietnamců. Bohužel, máme stejný problém. Do kalhot svých velikostí by totiž mohli přibrat podnájemníky.