Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dobrý den.
Chci se zeptat. Mám 13 letého syna. A mají pořádat školní “koncert” přes internet.
Takže se vás chci zeptat co mu dát na sebe
? Nejsem si jistá jestli tak nebo tak. Prosím poraďte. Přeji hezky zbytek dne.
![]()
No a co bude dělat? Zpívat? Hrát na nástroj? Jaký druh hudby? Řídila bych se tím, v čem vystupuje běžně. A taky tím, jaký bude záběr a kolik toho půjde vidět okolo. U nás jde vidět ve videokonferencich jen hlava a kousek halenky, když se někdo připojí přes mobil. Přes ntb něco málo víc. Pokud nejde o něco, čemu se věnuje systematicky už delší dobu, ale jde o nějaký způsob uzavření známky z hudební výchovy bez diváků, jen jeho třída(za mě v tomto případě zbytečná komplikace distanční výuky, snad dostali nějaké pokyny. Pokud ne, tak v tom, v čem chodí běžně do školy ![]()
Viděla jsem videokoncert naší ZUŠ, kluci měli kalhoty a košili
@ZlobydloIrma píše:
Dobrý den.Chci se zeptat. Mám 13 letého syna. A mají pořádat školní “koncert” přes internet.
Takže se vás chci zeptat co mu dát na sebe? Nejsem si jistá jestli tak nebo tak. Prosím poraďte. Přeji hezky zbytek dne.
![]()
A kamarádi půjdou v čem? Pokud si nevymyslí jednotný nebo tématický ohoz, dala bych mu neděravé kalhoty a triko.
@Jana206 píše:
No a co bude dělat? Zpívat? Hrát na nástroj? Jaký druh hudby? Řídila bych se tím, v čem vystupuje běžně. A taky tím, jaký bude záběr a kolik toho půjde vidět okolo. U nás jde vidět ve videokonferencich jen hlava a kousek halenky, když se někdo připojí přes mobil. Přes ntb něco málo víc. Pokud nejde o něco, čemu se věnuje systematicky už delší dobu, ale jde o nějaký způsob uzavření známky z hudební výchovy bez diváků, jen jeho třída(za mě v tomto případě zbytečná komplikace distanční výuky, snad dostali nějaké pokyny. Pokud ne, tak v tom, v čem chodí běžně do školy
Tak budou hrát na nástroj(housle) a. Spolužáci budou v košili. Proto jsem přemýšlela o obleku.
Ale máte pravdu že nepůjde vidět celé tělo.
Tak bych mu možná dala jen kosili vestu a možná kravatu. Co myslíte? ![]()
@ZlobydloIrma Ano, souhlasím. A je od nich hezké, že pořádají online koncert pro školu. Moc synovi fandím ![]()