Kam a jak do Bulharska levně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.1.13 17:12

Kam a jak do Bulharska levně ?

Ahojte, poradíte prosím kam a jak do Bulharska s 1,5letým dítětem, aby to za to stálo? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5215
11.1.13 17:36
@Anonymní píše:
Ahojte, poradíte prosím kam a jak do Bulharska s 1,5letým dítětem, aby to za to stálo? :think:

záleží hodně na destinaci ale pro děti bych osobně volila jedině Primorsko, letenky se daj sehnat snadno a přes buking.com seženeš v pohodě ubytování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
11.1.13 17:39

Taky doporučuju Primorsko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
11.1.13 17:44

Ja bych tam s mimiskem nejela vubec. jsou tam hodně ty sakra ne chobotnice ale ty placky žahavý. ted si nemužu vzpomenout snad víte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
11.1.13 17:55

@Makuska - meduzy :mrgreen: jellyfisch!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.1.13 18:12

Jo, to je pravda. Po přílivu to bylo až v půlce pláže. Hnus. Vypadaly jak vypadený implantáty :zed: Třeba v Řecku nebylo nic za havěť, moře teplý… Akorát jednou jsem tam potkala dětský hovno v moři. Taky nic příjemnýho :zed: ale to si člověk nevybere, pokud nemá soukromou pláž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
11.1.13 18:19

No a Řecko pořídím levněji? Máme ekzém a proto tam chceme jet. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
11.1.13 18:27

Tak myslim, ze Recko poridis spis draz. Pokud budes srovnavat hotel stejne kategorie se stejnymi sluzbami. Ale Recko s oblazkovou plazi je pro exematika vhodnejsi. Nejsem zastancem pisecne plaze na exem. Nezabranis tomu, ze se ten pisek nalepi po tele a i na mista s exemem a dle me zkusenosti akorat drazdi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
11.1.13 18:46

Taky bychom chtěli letos do Bulharska. To s těma medúzama je pravidlo? 8o 8o Kručiš, děti jsou malé, měli bychom to přehodnotit?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
11.1.13 18:49

Ja si myslím že medůzy co se týče bulharska jsou takřka všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
11.1.13 18:53

Můžu srovnat Řecko i Bulharsko (ikdyž bez dětí),a s dětma bych jela jedině do Bulharska - s meduzami jsme se za celých 12dnů nesetkali, mělčí moře, levnější pořízení zájezdu, i strávení dovolené tam (v Bulharsku jsme chodili na večeři, kafíčko, gyros, zmrzlinky atd. denně, v Řecku se nám při čtení cen protáčely panenky, na jídlo jsme byli 2×). I noční život v Bulharsku mi přišel klidnější, pohodovější než v Řecku.
V Bulharsku jsme byli v apartmánu v Primorsku, v Řecku na ostrově Korfu, místo si nepamatuju, letěli jsme přes Čedok, ale nebyli jsme spokojení,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
11.1.13 18:58

My 3× Primorsko a letadlem a super, ceny super, moře super, spokojenost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
11.1.13 18:59

Já teda v Primorsku medůzy nezažila ani jednou?? 8o 8o
možná je to i obdobím? byly jsme červen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
11.1.13 19:02

@madrianova my byli v srpnu, bez meduz, ale se super slevami na hadry, dovezla jsem si plavky za 110, rifle Diesel za 800 a kabelku Calvin Klein za 180 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
11.1.13 19:18

My jezdíme v červenci, hotel jeravi - bez medůz. ale velký vlny. Já osobně kdybych chtěla s malým děckem na levnou dovču, jedu někde po Čechách - však je tu hezky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí