Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@danik píše:
Můžu srovnat Řecko i Bulharsko (ikdyž bez dětí),a s dětma bych jela jedině do Bulharska - s meduzami jsme se za celých 12dnů nesetkali, mělčí moře, levnější pořízení zájezdu, i strávení dovolené tam (v Bulharsku jsme chodili na večeři, kafíčko, gyros, zmrzlinky atd. denně, v Řecku se nám při čtení cen protáčely panenky, na jídlo jsme byli 2×). I noční život v Bulharsku mi přišel klidnější, pohodovější než v Řecku.
V Bulharsku jsme byli v apartmánu v Primorsku, v Řecku na ostrově Korfu, místo si nepamatuju, letěli jsme přes Čedok, ale nebyli jsme spokojení,
mám naprosto stejnou zkušenost s Bulharskem, byli jsme loni v srpnu 5 km od Primorska v m. Kitten a taky naprosta spokojenost a super ceny. A moře bylo čisté, žadné meduzy jsem neviděla.
@Ajanocka moje sestra byla v Kittenu už 3× po sobě a o meduzách taky nikdy neříkala
.
My byli v Bulharsku ještě v době, kdy tam byly Leva, nyní se prý platí Eury a lehce se podražilo.
Možna, že se podražilo, ale stale na české poměry jijich ceny jsou super.Ale liši se to i podle lokality třeba v Nasebaru ceny byli 3× vyšší než v Kitten.pro rodinu s nižšími přijmy je to super dovolena za dobrou cenu. Určitě se tam vratime.
Holky a nejaky typ jen na levne letenky do BG? jezdime kazdy rok mam pritele bulhara takze tam mame rodinu ale jezdime busem protoze lety jsou drahe. nevite nekdo?
Jo a co se tyce toho eura tak to neni pravda, v Bulharsku jsou porad leva.