Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý večer, kam darovat plyšáky v hezkém stavu? Nemocnice, útulek nebo víte o něčem jiném…je mi líto je vyhodit a jsou takřka nehrané. idealne Pardubice a okolí
Zkusit kolem hasice, i dobrovolne. Vozi je v aute k nehodam a dávají detem. Mam osobní zkušenost a bylo to opravdu v tu chvili ohromne vitane, uplne to pretrhlo ten stres jak u ditete, tak u me jako rodice.
@Villanelle píše:
Zkusit kolem hasice, i dobrovolne. Vozi je v aute k nehodam a dávají detem. Mam osobní zkušenost a bylo to opravdu v tu chvili ohromne vitane, uplne to pretrhlo ten stres jak u ditete, tak u me jako rodice.
Ale tyhle plyšáky šijí vězni, ti nejsou z darů.
@Zdenaco91 píše:
Dobrý večer, kam darovat plyšáky v hezkém stavu? Nemocnice, útulek nebo víte o něčem jiném…je mi líto je vyhodit a jsou takřka nehrané. idealne Pardubice a okolí
Problém je, že nemocnice je kvůli hygienické situaci brát nebudou. V tuto chvíli opravdu asi jen do útulků.
U nás hasiči ale i v záchrance dostal syn normálního plyšáka, nějakou myš, mám dojem.
@Zdenaco91 píše:
hodit do kontejneru pro Klokánek nebo jinou charitu
@Janli píše:
Problém je, že nemocnice je kvůli hygienické situaci brát nebudou. V tuto chvíli opravdu asi jen do útulků.
jo útulky pro psy je berou jako hračky pro psy
@welovefashion píše:
hodit do kontejneru pro Klokánek nebo jinou charitu
přesně, hodit do jakéhokoliv kontejneru,
já už do kontejneru „Sova“ hodila asi 40 plyšáku, a asi 100 jich máme ještě doma a pořád přibývají další,
@Zdenaco91 plyšáků jsou mraky a mraky - myslím, že velké uplatnění to mít nebude
U nás je předloni poptávali hasiči, dobrovolní i ti profesionální, vozili je u sebe pro případ dětí u nehody. Takže krásné hračky bych zkusila směřovat tam, zavolat a zeptat se. Do útulků stačí obyčejnější věci, a to jsem milovník zvířat.