Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mate někdo zkušenost s vločkovou stavebnici? Vyhrají si s ni Vaše děti? Uvazuji nad koupi nějaké stavebnice…zase něco jiného než Lego apod…ale nejsem si úplně jistá, že by tohle bylo to prave, ale třeba me vyvedete z omylu..Dekuji za reakce. ![]()
@MatildaMatilda My to meli u babicky, ale tak pro 2-3r deti. Pak uz spis nezajem. Pro starsi deti, co radi stavi, tak je dobra treba PONY, ale neni to levna vec.
@MatildaMatilda pro jak stare dite? Dcera to milovala, varila s tim a podobne, syn si s tim taky casto hraje.
@blumen píše:
@MatildaMatilda pro jak stare dite? Dcera to milovala, varila s tim a podobne, syn si s tim taky casto hraje.
Byl by to dárek pro kámošky syna- 2 roky. Chtela jsem koupit Lego Duplo, ale kámoška ted objevila toto a tak nad tím uvažuje..
@blumen píše:
Jak stary je syn, prosím tě?
Jee my sme to mi ve školní družině…stavelo se s tím hodně přestože bylo k dispozici i spousty jiných stavebnic..a jako hvězdice pro ninja bojovníky je to taky super ![]()
@Vladusxx píše:
Jee my sme to mi ve školní družině…stavelo se s tím hodně přestože bylo k dispozici i spousty jiných stavebnic..a jako hvězdice pro ninja bojovníky je to taky super
Jee, to je fakt…nejdřív bude stavět a pak bude ninja ![]()
@MatildaMatilda píše:
Jak stary je syn, prosím tě?
Ted bude mit 2. Za nas to muzu jen doporucit. S Lego Duplo si samozrejme hraje taky.