Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, kam dáváte videa? Já jak občas natočím malou, tak to dám na youtube a pak třeba mámě odešlu odkaz, ale to načtení na ten youtube trvá strašně dlouho
kam dáváte vy? potřebovala bych něco, co je přístupné pod heslem, nebo se to dá časem zablokovat. Nevím jestli třeba ulozto.cz je rychlejší? Na youtube to trvá určitě půlhodinu a to je třeba 3minutové video..
Tak to jsem ráda, já jsem s youtubem spokojená, jde to zablokovat i částečně, ale mám tam už asi 5 video a pořád to hrozně trvá..
@soleile taky dávám na youtube. A nebo na CD i s fotkama abych disk zaplnila.
@nicolle24 jenže já nejsem moc návštěvní typ tak je uspokojuju alespoň takto:Dkaždý týden video a všichni jsou šťastní
@soleile taky to tak praktikuju, protože moje mamka bydlí daleko a jinak by prcka neviděla růst vůbec, tak takhle se aspoň může občas mrknout jak roste a co umí. A jinak si voláme přes skype nebo icq (lepší přenost videa)
@tamata tak aspoň budu pořád v očekávání kdy konečně už
(doufám že brzo
)
@tamata píše:
teď se snažím najít něco na netu a nikde ani zmínka. Tak to nechápu. Ale co se narodil malej, tak jsem si tam založila účet, abych nahrávala videa. Prvních několik se mi nahrávalo vždycky kolem hodiny. A pak přišel zlom, že mám video za pár sekund. A už to nikdy netrvalo takovou dobu. Tak já fakt nevím, jsem z toho taky jelen
no nevim jestli to u tebe nebyla nahoda pac ja nekolikrat nahravala na youtube videa ve velkym poctu taky treba 10 a zadnej zlom nenastal ![]()
porad cekam je to na bobo ![]()
Mě trvá tříminutové video na youtube nahrát 2minuty, tak někde bude chyba.
jinam nenahrávám
Youtube.. nebo i Facebook.. tam se to da zverejnit jen tomu komu chces ![]()