Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám v ložnici jednu židli a na tu to vrším ![]()
Příspěvek upraven 10.11.11 v 15:09
Děcka mají v pokoji poličku kam cpou to z čeho se vyslečou. A my máme v ložnici prostě hromadu, na kterou se všechno háže a čas od času se probere a něco dá vyprat.
Ale moc se mi líbí takový věšáky na dveře, to bych někdy chtěla pořídit, aby se to neválelo zmuchlaný na zemi.
Zatím v obýváku na židlích u jídelního stolu, ale plánujeme toho sluhu, jen na něj teď není místo, bude stát tam kde teď stojí postýlka v ložnici ![]()
Chlapi (včetně těch malých) mají „pracovní“ věci v dílně. A dá se říct, když vytáhnu svoje montérky, páč „pracuju“, tak je tam dočasně odkládám taky. Běžné věci na nošení mají kluci na svém prádelním koši, bundy a podobné věci jsou na věšáku. (Manžel má sluhu.) Lepší věci (kalhoty a mikiny na návštěvy, k lékařce, atd., tedy jednou vzané, ale ne úplně špinavé do prádla) jsou holt v prádelníku krapet bokem těch čistých). Akorát teda jsem zimomřivá, takže po židlích jsou moje svetry a mikiny a mikiny kluků, když mám střídavě pocit, že i jim musí být zima.
Tak já oblečení, co zrovna nosím, poskládám na pračku, nebo ho strčím na váhu, kterou mám v koupelně pod poličkou, stejně váhu vytahujeme jednou za uherský rok. No a můj si dává věci na židli u jídelního stolu. Je volná a u zdi, tak to tam vždycky přehodí. A věci na doma si zase skládá u postele do rožku vedle skříně, takže to není ani vidět
Ale někdy mě točí, že to mrskne do skříně mezi čisté věci ![]()
Zatím máme věšáky v koupelně, takže našpiněný prádlo je tam. Ale plánuju, že kluci budou mít v pokoji věšáčky a já s chlapem v předsíni komodu, kam se to bude uklízet. Bundy a tyhle věci do skříně.
Máme v chodbě věšáky a úložný prostory,takže tam.Jinak děti mají i věšáčky v pokoji.
Já má v ložnici takové ty žebřiny na cvičení a oblečení si věším na ně. Připravuju si tam oblečení na druhý den a dávám tam to, co se mi zrovna v tu chvíli nechce ulízet ![]()
Bundy a boty v předsíni do šatny, oblečení normálně vysleču,poskládám a dám do skříně…
Tak manželovi jsem udělala věšák v mezipatře,a tam si odkláda monterky atd.Nahoru bych ho nepustila.A jinak oblečení z venku odkládám na židli v ložnici a taky na věšák za dveřmi.
Rodina to rozhází všude možně a já pak posbírám a poskládám na houpací křeslo v ložnici. Můj chlap, když má dobrý den, tak to na to křeslo hodí, takže já pak můžu jenom skládat.
do skříně a dítka tam kam to hodí tam to zůstane,bohužel
,néé na zem,myslím po židlích,po pračkách,po gaučích,po postelích,ted nekdy po sušácích-když tam není prádlo mokré(ten sušák většinou s určitostí spadne),když tedˇ nemáme jinou možnost
Příspěvek upraven 10.11.11 v 15:57
Ahoj,
mám takový zvláštní dotaz. Když přijdete z práce/z venku apod. a pak se převlíkáte do domácího oblečení, kam dáváte oblečení, které jste měly venku? my nepereme prádlo po jednom použití, šatnu nemáme a panský sluha se neosvědčil. V současné době je oblečení všude: v koupelně, v jídelně na židlích, v obýváku na křesle… Zatím je mi to jedno, máme v domě staveniště, tak uklízet se tu moc nedá, ale až budeme dole, rozhodně nechci mít hory oblečení po židlích a křeslech. Bundu pověsíme na věšák, ale co kalhoty, svetry apod.?