Kam dáváte nošené oblečení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11896
10.11.11 15:56

mame na to takovy vesak, co se vesi na dvere, nektere veci by se podle meho nazoru daly slozit a uklidit do skrine, v praxi jsou vesaky prazdne a hadry se vali po celem byte :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
10.11.11 15:59

Já to hned uklidím,protože jsem na ty hromady oblečků háklivá,prostě puňta :-P .Obzvlášť,když vidím,jak manža vrství na židli,která se pak ve finále převrhne :roll: Klukovi,když přijde ze školky,udělám hromádku a tu položím na komodu nebo na jeho postel,bundu a mikinu schovám bud do skříně nebo na věšáček.Moje věci taky hned poklidím,popřípadě udělám hromádku a dam někde,kde to nemám na očích,protože by mě to dráždilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24187
10.11.11 16:04

My používáme sluhu, pro malou (9 měsíců)boční šprušle od přebalovacího pultu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
10.11.11 16:09

nesnesla by jsem věci někde válet na očích,takže nošené věci dávám zpět do skříně-mám tam vyhrazenou jednu polici na nošené věci a zbytek polic je na vypraný a vyžehlený, takže to na sobě neleží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
10.11.11 16:28
goldenka píše:
nesnesla by jsem věci někde válet na očích,takže nošené věci dávám zpět do skříně-mám tam vyhrazenou jednu polici na nošené věci a zbytek polic je na vypraný a vyžehlený, takže to na sobě neleží

no to by u nás asi neprošlo, manžel razí heslo, co si vezmu zítra nemusím dnes uklízet

ale díky všem za trochu inspirace, já bych to nejradši hned vyhodila z okna :-)))

• Citovat
  • Upravit
685
10.11.11 19:05

Když jsme bydleli na bytě tak to byla v ložnici za dveřmi hromada na židli. Teď v novém velkém domě máme šatnu, kde žehlím a máme sluhu a tam prostě je všechno oblečení jinde skříně nejsou. Prostě všechno tam :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
10.11.11 19:51

Normálně zpět do skříně..
Hele, bud to teda smrdí a jde to do koše nebo to nesmrdí a je snad jedno, že je to dáno zpět do skříně ne? Nic mezitím neexistuje.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
10.11.11 20:15
goldenka píše:
nesnesla by jsem věci někde válet na očích,takže nošené věci dávám zpět do skříně-mám tam vyhrazenou jednu polici na nošené věci a zbytek polic je na vypraný a vyžehlený, takže to na sobě neleží

Presne takhle i u nas :) bud v polici ve skrini nebo na pradelnim kosi v koupelne, tam mam vetsinou na hackach poveseny veci na doma a kdyz se prevlikam, slozim to nekdy tam. Dcera ma jinak skrin s cistymi vecmi a pod skrini police, kam skladam jeji nosene obleceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
10.11.11 21:45

No já doma chodím v „domácích“ věcech, který mám na sobě vlastně celej den, večer, když se jdu okoupat ta si to nechám v koupelně v takové skříňce, kde mám prádelní koš. Když jdu ven nebo někam jedu a beru si třeba kalhoty nebo ryfle a nějaký „nóbl“ oblečení tak ho většinou vrátím do šatny, kde mám vyhrazenou skříň na již nošené věci, které ještě nepotřebují pračku. Když jdu s malým na procházku, nosím většinou sportovní oblečení, které si pak přehodím v ložnici přes židli nebo kojící křesílko. U mě jako v pohodě, ale manžel :D.. V práci nosí oblek, takže ten si pochopitelně dá do skříně ale jak mile jdeme třeba spolu ven nebo je v domácím, to nejraděj skládá v kuchyni na židle a né že by to teda dal na jednu, on zaskládá všechny. Chvíli jsem ho to naučila dávat na své místo, ale pak změnil pozizi - do obýváku na křeslo :D. Takže já většinou chodím a skládám to do šatny na ty vyhrazené police, domácí oblečení mu dávám do koupelny, jako to moje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
11.11.11 13:14

chlap obkládá všechny židle v obýváku u stolu :pocitac:
Když mu dám na stůj jidlo a hadry tam provokativně nechám…coby, prostě je vezme a hodí na zem. Kdyby tu měl kalhoty, triko a mikinu, tak neřeknu, ale když jsou tu ty mikiny 4, tak už mě to točí :zed:
a když už mi rupnou nervy a hodím mu to do skříně, tak se v 5 ráno diví, kde asi tak může mít tričko :mrgreen:
Já si věci skládám do skříně, teda když jdu ráno s malou na nákup a vím, že si to odpoledne znova vezmu, tak to nechám na křesle, ale sama se pak vztekám že je tu bordel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
12.11.11 18:02

Nešpinavé, nesmradlavé prádlo jde do skříně, špinavé do prádla.. :think: Nechápu větu, že se nošené prádlo střetne s vypraným :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
13.11.11 11:32

Tak já dávám nošený na židli, občas se ale stane, že židle spadne :lol: jinak já nerada dávám nošený prádlo mezi čistý :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8566
13.11.11 11:33
1miss1 píše:
Tak já dávám nošený na židli, občas se ale stane, že židle spadne :lol: jinak já nerada dávám nošený prádlo mezi čistý :mrgreen:

A proč ? To si schováváš použité prádlo, které je špinavé nebo smradlavé ? Jinak nechápu, proč by voňavé čísté prádlo nemohlo mezi přijít mezi to vyprané :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
13.11.11 11:34

Tak neperu oblečení hned po jednom použití, to bych nedělala nic jinýho :-) tím ale nechci říct, že nosím jedny kalhoty měsíc :-D

• Citovat
  • Upravit
8566
13.11.11 11:36
1miss1 píše:
Tak neperu oblečení hned po jednom použití, to bych nedělala nic jinýho :-) tím ale nechci říct, že nosím jedny kalhoty měsíc :-D

Aha, tak to já prádlo, které nevoní okamžitě peru. To by mi teda více vadilo chodit v nevoňavém či špinavém oblečení, než ho mít ve skříni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný