Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
mame na to takovy vesak, co se vesi na dvere, nektere veci by se podle meho nazoru daly slozit a uklidit do skrine, v praxi jsou vesaky prazdne a hadry se vali po celem byte ![]()
Já to hned uklidím,protože jsem na ty hromady oblečků háklivá,prostě puňta
.Obzvlášť,když vidím,jak manža vrství na židli,která se pak ve finále převrhne
Klukovi,když přijde ze školky,udělám hromádku a tu položím na komodu nebo na jeho postel,bundu a mikinu schovám bud do skříně nebo na věšáček.Moje věci taky hned poklidím,popřípadě udělám hromádku a dam někde,kde to nemám na očích,protože by mě to dráždilo ![]()
My používáme sluhu, pro malou (9 měsíců)boční šprušle od přebalovacího pultu.
nesnesla by jsem věci někde válet na očích,takže nošené věci dávám zpět do skříně-mám tam vyhrazenou jednu polici na nošené věci a zbytek polic je na vypraný a vyžehlený, takže to na sobě neleží
goldenka píše:
nesnesla by jsem věci někde válet na očích,takže nošené věci dávám zpět do skříně-mám tam vyhrazenou jednu polici na nošené věci a zbytek polic je na vypraný a vyžehlený, takže to na sobě neleží
no to by u nás asi neprošlo, manžel razí heslo, co si vezmu zítra nemusím dnes uklízet
ale díky všem za trochu inspirace, já bych to nejradši hned vyhodila z okna ![]()
Když jsme bydleli na bytě tak to byla v ložnici za dveřmi hromada na židli. Teď v novém velkém domě máme šatnu, kde žehlím a máme sluhu a tam prostě je všechno oblečení jinde skříně nejsou. Prostě všechno tam ![]()
Normálně zpět do skříně..
Hele, bud to teda smrdí a jde to do koše nebo to nesmrdí a je snad jedno, že je to dáno zpět do skříně ne? Nic mezitím neexistuje.. ![]()
goldenka píše:
Presne takhle i u nas
bud v polici ve skrini nebo na pradelnim kosi v koupelne, tam mam vetsinou na hackach poveseny veci na doma a kdyz se prevlikam, slozim to nekdy tam. Dcera ma jinak skrin s cistymi vecmi a pod skrini police, kam skladam jeji nosene obleceni.
No já doma chodím v „domácích“ věcech, který mám na sobě vlastně celej den, večer, když se jdu okoupat ta si to nechám v koupelně v takové skříňce, kde mám prádelní koš. Když jdu ven nebo někam jedu a beru si třeba kalhoty nebo ryfle a nějaký „nóbl“ oblečení tak ho většinou vrátím do šatny, kde mám vyhrazenou skříň na již nošené věci, které ještě nepotřebují pračku. Když jdu s malým na procházku, nosím většinou sportovní oblečení, které si pak přehodím v ložnici přes židli nebo kojící křesílko. U mě jako v pohodě, ale manžel
.. V práci nosí oblek, takže ten si pochopitelně dá do skříně ale jak mile jdeme třeba spolu ven nebo je v domácím, to nejraděj skládá v kuchyni na židle a né že by to teda dal na jednu, on zaskládá všechny. Chvíli jsem ho to naučila dávat na své místo, ale pak změnil pozizi - do obýváku na křeslo
. Takže já většinou chodím a skládám to do šatny na ty vyhrazené police, domácí oblečení mu dávám do koupelny, jako to moje ![]()
chlap obkládá všechny židle v obýváku u stolu ![]()
Když mu dám na stůj jidlo a hadry tam provokativně nechám…coby, prostě je vezme a hodí na zem. Kdyby tu měl kalhoty, triko a mikinu, tak neřeknu, ale když jsou tu ty mikiny 4, tak už mě to točí ![]()
a když už mi rupnou nervy a hodím mu to do skříně, tak se v 5 ráno diví, kde asi tak může mít tričko ![]()
Já si věci skládám do skříně, teda když jdu ráno s malou na nákup a vím, že si to odpoledne znova vezmu, tak to nechám na křesle, ale sama se pak vztekám že je tu bordel ![]()
Nešpinavé, nesmradlavé prádlo jde do skříně, špinavé do prádla..
Nechápu větu, že se nošené prádlo střetne s vypraným ![]()
Tak já dávám nošený na židli, občas se ale stane, že židle spadne
jinak já nerada dávám nošený prádlo mezi čistý ![]()
1miss1 píše:
Tak já dávám nošený na židli, občas se ale stane, že židle spadnejinak já nerada dávám nošený prádlo mezi čistý
A proč ? To si schováváš použité prádlo, které je špinavé nebo smradlavé ? Jinak nechápu, proč by voňavé čísté prádlo nemohlo mezi přijít mezi to vyprané ![]()
Tak neperu oblečení hned po jednom použití, to bych nedělala nic jinýho
tím ale nechci říct, že nosím jedny kalhoty měsíc ![]()
1miss1 píše:
Tak neperu oblečení hned po jednom použití, to bych nedělala nic jinýhotím ale nechci říct, že nosím jedny kalhoty měsíc
Aha, tak to já prádlo, které nevoní okamžitě peru. To by mi teda více vadilo chodit v nevoňavém či špinavém oblečení, než ho mít ve skříni ![]()