Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Mari-KusKus To jsi drsná. Ale já bych oblečení na zemi taky nedávala. Ty chuchvalce prachu taky nedávám, ale bohužel je to typem podlahy - jsou tam chvíli po vysátí.
Tak hodně záleží na prostoru. My máme s manželem každý svého sluhu, já na toho svého dávám ještě oblečení pro děti. Pokud bych měla dostatek místa, pořídila bych si klidně jednu skříň(ku) na roznošené oblečení (a nemusí být moc velká - na kalhoty, sukně, svetr, více mě nenapadá).
Taky hned neperu jednou použité prádlo, když není špinavé a nesmrdí. Někdy ho mám jen na hodinku -do obchodu, do práce a v práci se převlékám. Na doma mám jiné oblečení, takže ho je v celku na odložení poměrně dost
.
Velice mě překvapují názory stylu dávám to do skříně, i když je to v jiném regálu tak si koledujete o moli.
Já dávám prádlo na komodu v ložnici. někdy ho přerovnám. Pro můj klid je uklizeno ale stejně tam straší 3 komínky.
Jednou jsem viděla němýho sluhu v akci a upřímně řečeno, moc toho neunese a nijak přehledný a hezký taky neni. To už je asi lepší ten vyskládaný komínek. Kdo nemá šatnu nebo jiný pokoj myslím, že výborným řešením je látková komoda nebo ratanové komody/koše do kterýho se můžou poskládat komínky, nebo to tam můžete i naházet
a prádlo může, když to přeženu,,volně dýchat''.
Kam davate roznosene pradlo, do skrine na specialni polici, na skrinku nahoru, na nemeho sluhu, vypada to takove „neuklizene“,na zidli, na zem…?nejak nemuzu najit to spravne misto a casto se to zvrhne… ![]()
V koupelne na vesak. Detem do pokojicka na gauc. Chlap kamkoliv. Nejcasteji do obyvaku na gauc:(:(
@pajaxy Já mám němého sluhu v ložnici. Manžel věšák schovaný v takové komůrce u verandy. Děcka uvolněný šuplík v komodě (až budou pokoje, přemýšlím taky na sluhama). A ve verandě ve skříni je volná polička na oteplovačky, teplejší kalhoty (co nosí teď na legíny) a třeba mikiny. Nesnáším, když je oblečení po židlích, křeslech, skříňkách a tak.
@pajaxy manžel na sluhu a na židli - to nesnáším, dokáže z toho udělat mega hromady a hlavně se na to práší. Já mám ve skříni spec. polici.
@Mallorka píše:
Máme na ne vyhrazene police
Já si myslím, že tohle je nejlepší řešení. Chtěla bych to taky tak, až budeme mít podkroví a víc (nebo spíš adekvátně
) úložného prostoru.
@pajaxy Já jsem si na vnější bok skříně namontovala dlouhá madla na šuplíky a používám je jako němého sluhu, jsou schovaná za rohem a zabralo to o 5cm víc místa než původní délka skříně, větší věci tam věším na ramínko, ty drobnější přehazuji přímo přes tyčku.
@pajaxy máme němého sluhu a tam to dáváme, muž pracovní do skříně na poličku nad tyč s ramínky. Děti mají denně čisté, ![]()
@pajaxy My dáváme na židle, ale štve mě to - většinou to stejně pak jednou vezmu a dám do pračky
Dobré nicméně je, že si to každý automaticky dává k sobě, takže to nestraší v obýváku.
Muž ať si v pokoji dělá, co chce, ale dceři (teď má židli, ale na tu bych si třeba u ní v pokoji někdy ráda sedla
) chci namontovat věšáčky z boku skříňky. Pro sebe plánuju buď dávat to na rotoped (až se ke mně přestěhuje), nebo někde nějaký úchyt na nábytek.
@pajaxy mám v ložnici židli, manžel říká, že se měla narodit jako skříň
sám ho nechává na zemi
moc úhledně to nevypadá (ta židle), ale neresim to, návštěvy do ložnice neberu ![]()
Moc takoveho pradla nemame. Kalhoty a sukne skladam ci vesim normalne do skrine, mikiny na vesak opet ve skrini, vse ostatni sundame a vypereme.Deti naspinene teplacky ci pyzama pres ram postele.