Kam dáváte spát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
400
24.10.10 11:52

Ze začátku spala přes den v proutěném košíku na kolečkách nebo když bylo hezky, tak venku v kočárku. Teď spí i přes den v postýlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
24.10.10 12:46

Tobi spal od začátku pres den v postýlce v ložnici,měl tam klid a já v pohodě můžu dělat různé činnosti doma beze strachu,že bych ho probudila,závěsy mu zatahuju,já bych teda nemohla usnout bez trochu přítmí,ale trochu světla stejnak ty závěsy propouštějí,jinak někdy ho dávám spinkat ven do kočárku když potřebuju něco udělat na zahradě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
24.10.10 13:07

pres den v cestovni postylce v obyvaku nebo v kocarku venku na prochazce.vecer v klasicke postylce v loznici..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
24.10.10 14:43

My máme byt 1+1,takže mnoho možností na výběr,kam dát malou spát nemáme :-? Navíc má slabé spaní,nebo mě to alespoň tak připadá-vzbudí ji sebemenší zvuk.Tím pádem moc práce doma nezvládnu,pokud spí,a když nespí,tak už vůbec ne, protože vyžaduje stálou společnost :-) Manža tvrdí,že si musí mimčo zvykat spát v hluku.Z toho já zrovna 2× nadšená nejsem :-? Princezna se pěkně naučila usínat v náručí :-D akorát moje záda to nějak přestala zvládat, takže jsme zapojila do akce starší kočárek :wink: a už se nechá „udrndat“ v něm.Sice jsme v bytě jak sardinky,ale funguje to a to je hlavní :lol: Tak 3 dny protestovala,ale už je to v pohodě.Jinak v postýlce spí v noci do prvního vzbuzení

• takže asi tak od 23:30 do 1hod :lol: ,pak ji beru k nám do postele,protože nemám sílu pořád vstávat :oops: Nemá se to ,ale malá je tak klidnější a i líp spí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
24.10.10 14:49

Souhlasím se Zuzie. Nám malý spí od začátku v postýlce jak přes den, tak i v noci. Přes léto i na procházkách v kočárku, to je jasné. Ale jsme teď rádi, že jsme ho naučili spát v postýlce a nemusíme řešit ty infarkty rodičů, kteří spí s dítkem ve své posteli a do postýlky ho nemůžou dostat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
24.10.10 17:05

Tak mě spí buď v kočárku, který máme v obýváku nebo v cestovní postýlce, taky v obýváku. Trávím tam taky nejvíc času, tak abych ji měla na očích :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
24.10.10 19:50
Flyingfrog píše:
Přes den se rozhodla, že zaspí jedině v kočáře, takže když chci, aby spala, musí se ven. Jinak se pohybuje různě: gauč, lehátko, koš, něčí hruď :-)

Přesně jako ten náš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
24.10.10 21:25

ahojky ja davam do postylky, ma tam monitor a ja si muzu behat po byte a cokoliv delat aniz bych mela strach ze neni neco v neporadku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
24.10.10 21:27
veselabaculka píše:
Ahojky, kam dáváte spát mimčo během dne? Díky

Ahoj. Když byla Mája malinká (narozená v únoru), tak do kočárku na balkon nebo do postýlky (ven jsme pár dní nemohli, páč zrovna dost mrzlo). Teď spí buď v kočárku (když jsme zrovna venku) nebo doma v postýlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
24.10.10 21:28
veselabaculka píše:
Ahojky, kam dáváte spát mimčo během dne? Díky

Ahoj. Když byla Mája malinká (narozená v únoru), tak do kočárku na balkon (máme zasklenou lodžii) nebo do postýlky (ven jsme pár dní nemohli, páč zrovna dost mrzlo). Teď spí buď v kočárku (když jsme zrovna venku) nebo doma v postýlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
24.10.10 22:10

Přes den spal v kočárku,teď spí se mnou v mé posteli-na dvoulůžku.V noci ve své postýlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
24.10.10 23:42
Zuzie píše:
Tobi spal od začátku pres den v postýlce v ložnici,měl tam klid a já v pohodě můžu dělat různé činnosti doma beze strachu,že bych ho probudila,závěsy mu zatahuju,já bych teda nemohla usnout bez trochu přítmí,ale trochu světla stejnak ty závěsy propouštějí,jinak někdy ho dávám spinkat ven do kočárku když potřebuju něco udělat na zahradě…

My jsme ho právě učili přes den spát v obýváku a dělali jsme běžné činnosti..vaření ( bez mlácení nádobím ),úklid ( samozřejmě bez zanutého vysavače..atd ), TV byla zapnutá, hovor ( ne křičet!), aby byl zvyklý spát v ruchu a nelekal se ze spaní a nebo aby neměl později problé usnout kdekoliv a nebyl závislý na absolutním tichu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
25.10.10 12:51

Naše malá spí nejradši venku v kočárku.V postýlce nespala ještě ani jednou,spí s námi v posteli :oops: takže nás za nějaký čas čeká to „peklo“ naučit jí spát v postýlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí