Kam dáváte spát

veselabaculka
24.10.10 09:37

Kam dáváte spát

Ahojky, kam dáváte spát mimčo během dne? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56772
24.10.10 09:37

Když bylo hezky tak spal venku v kočáku, ale teď už doma v postýlce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veselabaculka
24.10.10 09:42

Takže vždycky když jde spát, tak jde do postýlky v které spí i v noci? Já právě někde slyšela, že některé mamči ty děti tam dávají fakt jen na noc. Já dávám malou spát přes den v obýváku na gauč a večer jde do své postýlky.

• Citovat
  • Upravit
14102
24.10.10 09:44

Přes den se rozhodla, že zaspí jedině v kočáře, takže když chci, aby spala, musí se ven. Jinak se pohybuje různě: gauč, lehátko, koš, něčí hruď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
24.10.10 09:45

Tak já jsem zvolila postýlku, protože je to raubíř a tam je v bezpečí, aby někam nespadl. Holka mi vyrostla také tak. Asi záleží na tobě, co si zvolíš. Já tam natáhnu dečku, malého zabalím do druhé a spí. Když se vzbudí, tak mám jistotu, že je tam ohrádka a můžu stačit něco udělat v domácnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
24.10.10 09:51

Ahojky, tak malá mi spíbuď v postýlce v ložnici, ale mám vytáhnuté žaluzie- nedělám jí tmu. A nebo venku v kočárku, když jdem na prochajdu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
24.10.10 09:54

Malá spí doma v postýlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
24.10.10 09:56

Do postýlky, behem dne v obyvaku,vecer do loznice.
mno az se prcek zuacne otacet a koule,asi ho na pohovce nenechas a pak jak je na to zvykly, bude prbolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veselabaculka
24.10.10 09:58

Já to schválně taky teda zkusím, dát ji do postýlky během dne, jenže takhle ji mám aspoň na očích a můžu se koukat na tv nebo být na Pc.

• Citovat
  • Upravit
9066
24.10.10 10:04

Ja davam pres den do cestovni postylky, v noci do klasicke postylky u ni v pokojicku :wink: Taky by mi rvala, kdybych ji chtela dat spat jako v noci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
24.10.10 10:04

Pokud venku mrzlo (tzn. bylo po 0°C), spal v kočáru na chodbě.Jinak ať pršelo, sněžilo, bylo teplo, zima … byl denno denně před barákem v kočáru :)
Až teda v létě spal víc domav chládku než venku …

a pokud jsme byli doma, tak jsm si odpol dala šlofíka s ním na gauči v obyváku, občas jsem si s ním lehla do mojí postele … v postýlce spal vždycky jen v noci … ale neměla jsem k tomu nějaký zvláštn důvod .. spal suprově v kočáru, stačilo 5 min. jezdit a spal jak špalek :D

• Citovat
  • Upravit
7569
24.10.10 10:28

Přes den v postýlce v obýváku nebo v kočáru venku…a někdy usne při kojení na sedačce ( kojím vleže ), tak ho tam nechám.
V noci v postýlce v pokojíčku v 1.patře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
24.10.10 10:28

Vždycky ve vlastní postýlce nebo na procházce v kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
24.10.10 10:36

nas mrnous doma jenom v postylce nebo venku v kocarku. postylku mame s koleckama, takze prevazim, jak zrovna potrebuju. ale vetsinou pres den v obyvaku se mnou, na noc vzdycky v loznici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
24.10.10 11:42

Ahoj, já měla postýlky 2. Jednu v kuchyni, kde byla přes den, a na noc druhou v ložnici. Jak byla větší, chodila jsem si občas lehnout s ní, tak spala ve velké posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí