Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ze začátku spala přes den v proutěném košíku na kolečkách nebo když bylo hezky, tak venku v kočárku. Teď spí i přes den v postýlce.
Tobi spal od začátku pres den v postýlce v ložnici,měl tam klid a já v pohodě můžu dělat různé činnosti doma beze strachu,že bych ho probudila,závěsy mu zatahuju,já bych teda nemohla usnout bez trochu přítmí,ale trochu světla stejnak ty závěsy propouštějí,jinak někdy ho dávám spinkat ven do kočárku když potřebuju něco udělat na zahradě…
pres den v cestovni postylce v obyvaku nebo v kocarku venku na prochazce.vecer v klasicke postylce v loznici..
My máme byt 1+1,takže mnoho možností na výběr,kam dát malou spát nemáme
Navíc má slabé spaní,nebo mě to alespoň tak připadá-vzbudí ji sebemenší zvuk.Tím pádem moc práce doma nezvládnu,pokud spí,a když nespí,tak už vůbec ne, protože vyžaduje stálou společnost
Manža tvrdí,že si musí mimčo zvykat spát v hluku.Z toho já zrovna 2× nadšená nejsem
Princezna se pěkně naučila usínat v náručí
akorát moje záda to nějak přestala zvládat, takže jsme zapojila do akce starší kočárek
a už se nechá „udrndat“ v něm.Sice jsme v bytě jak sardinky,ale funguje to a to je hlavní
Tak 3 dny protestovala,ale už je to v pohodě.Jinak v postýlce spí v noci do prvního vzbuzení
Souhlasím se Zuzie. Nám malý spí od začátku v postýlce jak přes den, tak i v noci. Přes léto i na procházkách v kočárku, to je jasné. Ale jsme teď rádi, že jsme ho naučili spát v postýlce a nemusíme řešit ty infarkty rodičů, kteří spí s dítkem ve své posteli a do postýlky ho nemůžou dostat. ![]()
Tak mě spí buď v kočárku, který máme v obýváku nebo v cestovní postýlce, taky v obýváku. Trávím tam taky nejvíc času, tak abych ji měla na očích ![]()
Flyingfrog píše:
Přes den se rozhodla, že zaspí jedině v kočáře, takže když chci, aby spala, musí se ven. Jinak se pohybuje různě: gauč, lehátko, koš, něčí hruď
Přesně jako ten náš ![]()
ahojky ja davam do postylky, ma tam monitor a ja si muzu behat po byte a cokoliv delat aniz bych mela strach ze neni neco v neporadku..
veselabaculka píše:
Ahojky, kam dáváte spát mimčo během dne? Díky
Ahoj. Když byla Mája malinká (narozená v únoru), tak do kočárku na balkon nebo do postýlky (ven jsme pár dní nemohli, páč zrovna dost mrzlo). Teď spí buď v kočárku (když jsme zrovna venku) nebo doma v postýlce.
veselabaculka píše:
Ahojky, kam dáváte spát mimčo během dne? Díky
Ahoj. Když byla Mája malinká (narozená v únoru), tak do kočárku na balkon (máme zasklenou lodžii) nebo do postýlky (ven jsme pár dní nemohli, páč zrovna dost mrzlo). Teď spí buď v kočárku (když jsme zrovna venku) nebo doma v postýlce.
Přes den spal v kočárku,teď spí se mnou v mé posteli-na dvoulůžku.V noci ve své postýlce.
Zuzie píše:
Tobi spal od začátku pres den v postýlce v ložnici,měl tam klid a já v pohodě můžu dělat různé činnosti doma beze strachu,že bych ho probudila,závěsy mu zatahuju,já bych teda nemohla usnout bez trochu přítmí,ale trochu světla stejnak ty závěsy propouštějí,jinak někdy ho dávám spinkat ven do kočárku když potřebuju něco udělat na zahradě…
My jsme ho právě učili přes den spát v obýváku a dělali jsme běžné činnosti..vaření ( bez mlácení nádobím ),úklid ( samozřejmě bez zanutého vysavače..atd ), TV byla zapnutá, hovor ( ne křičet!), aby byl zvyklý spát v ruchu a nelekal se ze spaní a nebo aby neměl později problé usnout kdekoliv a nebyl závislý na absolutním tichu…
Naše malá spí nejradši venku v kočárku.V postýlce nespala ještě ani jednou,spí s námi v posteli
takže nás za nějaký čas čeká to „peklo“ naučit jí spát v postýlce.