Kam dnes v Brně?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kam dnes v Brně?
Zdravím,
máte nějaký tip, kam v dnešním teplém dni s dvouleťákem a malým prťetem v Brně? Nechci přímo hřiště, spíš jestli nevíte, kde bychom mohli okouknout zvířátka (ne ZOO), příp. nějaká akce.
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak se zvířátky mě napadají asi jen prasata v Žebětíně, nebo restaurace Eldorado v mariánském údolí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Komárově jsou zvířátka, ale nevím, jak bych tě tam navedla…
je to tuším někde u Kšírové
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Komárově, když půjdeš po cyklostezce, nebo dojedeš na zastávku Kširova, najdi si na netu Jižanský dvorek, jsou tam i klokani a teď nějaký nový druh skotu… Je tam i pěkné nové dětské hřiště. A celkově ten areál se tam hodně rozšířil.. Nebo již zmiňovaný Žebětín a nebo Mariánské údolí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na Panské Lise jsou zavody parkuru, hodne koni a detske hřiště je tu taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@El-Brno Nevíš, prosím tě, jak se to v tom Komárově jmenuje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud budeš hledat na mapě tak je ten Jižanský dvorek na Dufkově nábřeží odkaz
http://www.brno-jih.cz/…ansky-dvorek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky, ten dvorek zkusíme. Už jsem to na netu našla. Pěknou sobotu všem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saiimona A dá se tam normálně vejít jako do areálu? Já jsme tam nikdy nebyla, ale manžel se synem ano, nekdy v dubnu, a manžel tvrdil, že zvířátka viděli jen z chodníku, že se dovnitř nedá vejít.
Pokud ano, tak kudy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jessikka no přímo do ohrady se nedá, ale zvířata jsou ochočena aspoň kozy, ovce a prasata, nechají se krmit i z ruky (chodíme tam s dětmi ze školky).Klokani jsou vidět málokdy, daňci jsou občas vidět a jsou tam dva..mají je i pojmenovaný. A klasicky husy, slepice, kačeny. Většinou jsme jim tam nosili pečivo a krmili je, děti si je hladí. Jsou tam udělané jako by takové „dřevěné ploty“ na cca 3 místech možná více a tam se dá krásně na zvířatka dosahnout..ještě je tam ohrada s koníkama ale nesmí se krmit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jessikka dá se dojít normálně k ohradě, ne do ohrady, ale k ohradě ano a zvířátka normálně dojdou k tomu dřevěnému plotu a dají se normálně hladit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saiimona A kudy přesně se tam vleze? Koukala jsme na street view na mapě, kde to mají označené a tam se mi nezdá, že by byl nějaký vstup.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jessikka pišu ti že se nedá vlézt do té ohrady, pouze k ohradě, kde jsou dřevěné ploty, k těm místům jsou zvyklý zvířata chodit… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.