Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím holky,
Chtěla bych se zeptat, můžete mi některá doporučit kde v polsku ( nejlépe Těšín) se dají sehnat kočárky a postýlky kvalitně a levně? Chceme zajet do polska, protože peněz není mnoho, ale vubec nevíme kde hledat. Díky
Tu kupuje moja mama - kousek za přechodem jak ze jede z Cieszyna do Českého Těšína, nebo u druhého hraničního přechodu (ul. Střelniční) a pak na trhu - trh je podél řeky Olzy mezi oběma hraničními přechody tak je taky hodně obchůdků, neboj se toho že se tomu říká trh jsou tak kvalitní a hezké věci a levnější než u nás ![]()
omlouvám se, že lezu sem do tématu…
ale viděla jsem v nadpisu o nákupech v Polsku, tak jsem hned rozklikla.
Prosím vás holky, ty trhy v tom Polsku (Těšín) ještě pořád existují?? Já jsem tam byla naposled v roce 1994, od té doby ne…
Sháním takové ty peřiny, mikrovlákno uvnitř, ani nebudu radši psát, jak dlouho v nich s manželem spíme
, ale fakt hoooodně dlouho a jenom s těmito jsme byli spokojeni, no, napořád to nejde, chtělo by to už nové… - ale vůbec netuším, jestli se to tam ještě prodává
, abychom nejeli nadarmo - jsme z Brna, aby to nebyla zbytečná cesta…
Poradíte?? ![]()
@Gerberka jj pořád existují
Akorát v pondělky má polovina na trhu pozavíráno
Stejne veci, jak v Polsku i za podobne ceny byly v Trinci U Kamci, ted se nekam prestehovali, ale eschop urcite najdes.