Kam do Polska pro kočárek a postýlku?

916
10.9.14 15:49

Kam do Polska pro kočárek a postýlku?

Zdravím holky,
Chtěla bych se zeptat, můžete mi některá doporučit kde v polsku ( nejlépe Těšín) se dají sehnat kočárky a postýlky kvalitně a levně? Chceme zajet do polska, protože peněz není mnoho, ale vubec nevíme kde hledat. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2551
10.9.14 16:22

Tu kupuje moja mama - kousek za přechodem jak ze jede z Cieszyna do Českého Těšína, nebo u druhého hraničního přechodu (ul. Střelniční) a pak na trhu - trh je podél řeky Olzy mezi oběma hraničními přechody tak je taky hodně obchůdků, neboj se toho že se tomu říká trh jsou tak kvalitní a hezké věci a levnější než u nás ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
10.9.14 16:31

@kitty77 dekuju moc za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
10.9.14 17:03

@kitty77

omlouvám se, že lezu sem do tématu…

ale viděla jsem v nadpisu o nákupech v Polsku, tak jsem hned rozklikla.

Prosím vás holky, ty trhy v tom Polsku (Těšín) ještě pořád existují?? Já jsem tam byla naposled v roce 1994, od té doby ne…

Sháním takové ty peřiny, mikrovlákno uvnitř, ani nebudu radši psát, jak dlouho v nich s manželem spíme :oops:, ale fakt hoooodně dlouho a jenom s těmito jsme byli spokojeni, no, napořád to nejde, chtělo by to už nové… - ale vůbec netuším, jestli se to tam ještě prodává :nevim:, abychom nejeli nadarmo - jsme z Brna, aby to nebyla zbytečná cesta…

Poradíte?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
10.9.14 17:38

@Gerberka jj pořád existují ;) Akorát v pondělky má polovina na trhu pozavíráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
11.9.14 11:16

Stejne veci, jak v Polsku i za podobne ceny byly v Trinci U Kamci, ted se nekam prestehovali, ale eschop urcite najdes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí