Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojte, mám fusak lodger pro dcerku (17m) - minulý rok jí byl parádně. Ale letos…v dubnu když měla 1r - měřila 90cm, za toho půl roku se taky vytáhla… chtěla bych se zeptat-myslíte, že se mi tam vejde v zimě? Já to furt měřím metrem-teď jsem ji do toho šoupla na zkoušku..teď to má ťip ťop-že nožičky má vespod fusaku, ale bez čepice a jen v tričku a gaťkama, sice je široký, ale délka..nevím nevím. Tak vám přemýšlím, jestli nekoupit nějaký větší?? Ještě by mě zajímalo-ta vložka ve vnitř-zimní-je krátká-sahá délkově po zadek-na nožky nee-..to buď abych koupila termo ponožky, nebo nevím..jak to řešíte vy?
Máte zkušenost s Lodger Bunker fusak?
Přidejte zkušenost s Lodger Bunker fusakNijak jsem to neřešila, vnitřek jsem vyndala, vždyt budeš mít dítko normálně oblečený ne a oni stejně nespí s nataženyma nožkama. ![]()
Na takhle velké chodící dítě jsem měla už jen zimní oblečení (kombinézu nebo oteplováky a bundu) a do kočárku přes tělo a nohy deku a přes to nánožník co byl ke kočárku, bohatě stačilo a řešilo to když chtěl vystoupit a proběhnout se…
to máš recht, že oni fakt nespí s nataženými nožky..asi to taky teda nebudeme řešit.. ![]()
V tomhle věku jsem vyndala tu malou vložku a byly obě jen v tom vrchním fusaku. Na to nánožník a při velkých mrazech mezi fusakem a nánožníkem deka.
@Karleon píše:
V tomhle věku jsem vyndala tu malou vložku a byly obě jen v tom vrchním fusaku. Na to nánožník a při velkých mrazech mezi fusakem a nánožníkem deka.
Klukovi je teď 14 měsíců a na fusak už se asi vyprdnu, stejně už ho to v kočáru nebaví teď a ten fusak by byl akorát špinavej a mokrej. Hodím přes něj nánožník a když tak deku. Stejně bude ještě v kombinéze nebo v otepovákách, protože už toho víc nachodí, a pak by se v tom fusaku akorát uvařil.
Ta zimní vložka je fakt malá, ale je celkem k ničemu, stačí to vrchní…pro takhle velké dítě určitě. Moje měla loni v zime taky rok a půl, a dávala jsem ji do toho fusaku už stejně jen minimálně.