Kam do porodnice Brno - nadstandard

3.2.16 08:14

kam do porodnice Brno - nadstandard

Ahoj maminky a budoucí maminky.
Ráda bych vás poprosila o radu a vaše zkušenosti. Jsem 31tt a řešíme kam do porodnice. Doted jsme byli rozhodnutí rodit v Bohunicích, teď ale vážně přemýšlím nad Obilnakem.
Ráda bych měla po porodu nadstandardní pokoj, skrz vychazky, neruseni ostatních miminek i pro můj klid že se na mě zkušenější maminky nedávají jako na „exota“ že něco nevím nebo neumím.
Teď mi ale dvě kamarádky rodily v bohunicich a ani jedna neměla nadstandard - nebyl volný. Je jich v obilnaku víc než v bohunicich?
Dále máte nějakou zkušenost s cenami? Slyšela jsem že na obilnaku je to cena 1000,– za pokoj + 300,– za miminko + 200,– za případného dalšího nocleznika (partner, manzel). Je to v Bohunicích jinak?

Takže můj dotaz ve zkratce zní :
Do které porodnice jít rodit a jaká je situace s nadstandardními pokoji v obou porodnicich?

Moc děkuji za odpovědi :-) :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
3.2.16 08:19

@petulka.novopecena ani do jedné. Nadstandart si můžeš objednat leda v případě plánovaného císaře, jinak je to vždy pouze na náhodě :nevim: :nevim: může se vždy stát, že bude obsazeno a máš smůlu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
3.2.16 08:27

Co vím, tak Bohunice jich mají víc, ale je na ně dost tlak, takže si musíž zažádat hned u příjmu a čekat, třeba na tebe vyjde aspoň na poslední noc :lol: nebo budeš mít štěstí a hned. Jinak chápu tvé důvody, já nadstandart neměla a kvůli komplikacím se nám pobyt protáhl na 10 dní, bylo to šílený, skoro jsem nespala a soukromí žádné, i když jsem měla super holčiny na pokoji, stejně to bylo na provaz :roll: Jestli bude nějaké podruhé, prosím o nadstandart hned na příjmu. Ceny jsou jak píšeš, takže docela pálka, ale za ten klid to stojí. Držím pěsti ať se zadaří :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
3.2.16 08:29

Mela jsem nadstandard na Obilnaku. Bylo to fajn, nikdo moc nerusil, pritel a kdokoliv tam mohli byt cely den, nebo i pres noc (ale za uplatu) cena uz si nepamatuju, odpovida jak pises (byla jsem tam ted v zari). Byla jsm spokojena. Nejde objednat predem, musis si rict pri prijmu, kdyz pujdes rodit, ze bys chtela nadstandard a oni si te zapisou a jakmile bude volnej, tak ho hned rezervuji pro tebe (i kdybys rodila dva dny)..ja napred sla na par hodin na normalni pokoj a po obede ten den jsem sla na nadstandard..a kamaradka ted v lednu mela taky, myslim, ze neni zase takovej problem ho ziskat. Ale kolik jich je nevim, 3?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
3.2.16 08:51

To radši molostrdny bratří ani do jedné co píšeš bych nesla a milousu mají cenu 700 nebo 800 komplet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
3.2.16 08:55

Tak toto je u milousu
NADSTANDARDNÍ POKOJE:

Pro příjemnější pobyt v naší nemocnici Vám nabízíme komfort nadstandardních pokojů.

Chirurgie  – 1 nadstandardní pokoj – 700 Kč / den
Interna  – 1 nadstandardní pokoj – 700 Kč / den
Gynekologie  – 2 nadstandardní pokoje – 700 Kč / den při obsazení 1 osobou a 400 Kč / den při obsazení 2 osobami
Porodní oddělení – 1 nadstandardní pokoj – 700,– Kč na den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
3.2.16 09:20

V listopadu jsem rodila v Bohunicích. Nadstandart jsem měla a byla jsem spokojená. Je jich tam docela dost, ale jsou pořád plné. Já jsem se zeptala hned co mě převezli na šestinedělí a naštěstí se jim jeden uvolnil. Akorát už si nepamatuju cenu. ale tuším, že to bylo přes 1000kč na noc + 300dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
3.2.16 09:37

Já sem rodila v Bohunicích a za co sem teda byla ráda za nadstandart porodní box, ten mě přišel daleko důležitější…vlastní záchod sprcha k nezaplacení…pokoj sem neřešila…navíc mají pokoje po dvou vlastní sprcha a wc jen pro dvě to už mě příjde jako luxus, takže sem o nadstandart vůbec nestála a ani nestojím teď po druhé…je to na cca 3dny to se dá zvládnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
3.2.16 09:39

@Petruskabmw i na normální porodním boxu máš vlastní záchod a sprchu. :-) A pokud tě dají o patro výš, tak tam jsou pokoje po 3 bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
3.2.16 09:43

@trybitka tak mě každý kdo rodil právě říkal, že rozdíl mezi klasickým boxem a nadstandartem sou ty wc a sprchy to mě i sestřička říkala, tka proč by to pak byl nadstandart? Co je na něm jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
3.2.16 09:47

@Petruskabmw Bohunice jsou po rekonstrukci a každý porodní box má vlastní sprchu i wc, navíc je jen TV, žebřiny a v jednom vana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2893
3.2.16 10:22

@wendisek jo ale rodit u miloušů radši ne i za cenu 700Kč/noc…
hrozné zkušenosti co vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
3.2.16 10:23

@Little_Talker aha tak děkuji za vysvětlení, tak to je potom super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
3.2.16 10:24

@EvuIa jabsice nerodila ale minulej rok během pul roku dvakrát přišla o mimco a byla u nich na revizi naprostá spokojenost je to tam zrekonstruované úžasný personál nemuzu si na nic stěžovat za to na obilnak ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.16 10:32

Moc všem děkuji za názory. Je mi jasné že objednat dopředu nejde když nevím kdy se malému bude chtít na svět.
Takže z reakcí bych tedy tak řekla rodit v bohucich a doufat že se ten pokoj uvolní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková