Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky ráda bych dostala odpovědi od maminek, které rodily v letošním roce 2016,jak jste byly spokojené s porodnicí, s personálem, s doktorama a podob.,Vaše zkušenosti, klady, zápory a rady. Mám termín 21.4.2016 a slyšela jsem na porodnickou nemocnici v Mělníku né moc dobré komentáře od té doby jak se to tam teď všechno mění. Moc Vám všem děkuji.
Já teda nerodila, ale slyšela jsem, že nic moc.. prý jsou teď lepší Neratovice, kamarádka tam rodila v listopadu 2015 a prý úplně přirozeně. Byla ve vaně, pak si šla na stoličku a porodila jen s PA. Dr jí přišel jen zkontrolovat. ![]()
@mejdylko i tak děkuji za radu a názor
Já jsem právě taky slyšela, že nic moc teďka… a můj dr.mi řekl, že skvělý to bylo na Mělníku do Srpna 2015 a od tý doby je to tam prý na prd…
@Šejlinka ja taky slysela, ze se to tam hodne zhorsilo.Ja to jeste stihla, rodila sem tam v cervnu.Ale Neratovice prej ted taky nic moc.Me doktor doporucoval Roudnici nad Labem
@zazulka.j Mě můj dr.dnes nabízel, ať vezmu buď Neratovice a nebo Roudnici… do Neratovic se mi dvakrát nechce
když bych si měla vybrat mezi Neratovicema a Roudnicí tak rozhodně Roudnici… ikdyž mi tam udělaly špatně zákrok po nevydařeném těhu, ale to se mohlo stát i na Mělníku nebo kdekoliv jinde…
@Šejlinka Já jsem loni stihla porodit na Mělníku v létě, dokud byl ještě původní personál. Letos bych šla určitě do Roudnice, jsou tam všichni, kvůli kterým jsem dvakrát rodila na Mělníku.
@Kaarolina děkuji za názor… takže všechen personál co byl na Mělníku přešel do Roudnice?
@Šejlinka no MUDr. María Procházková tam je jako zástupkyně primáře víc nevim ![]()
@kopejka samí pozitiva
něco takového jsem potřebovala přečíst ![]()
@Šejlinka Pro mě byla nejdůležitější úžasná porodní asistentka Lenka Cimlerová a Mudr. Procházková a ty obě odešli do Roudnice, vím i o Mudr. Coufalové, že je nyní v Roudnici
@Kaarolina ty jo, tak zatím asi vede opravdu ta Roudnice před Neratovicema a Mělníkem…
@Šejlinka jj,Cimlerova odesla urco do Roudnice…a to je uzasna PA.Ja bych priste chtela rodit s ni
@Šejlinka no vidíš, já rodila 12/2014 na Mělníku a super, ale teď plánujeme další přírůstek tak uvidím za pár měsíců, ale začínám už koukat kam se pak vrtnu ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.