Porodnice Mělník 2016

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7465
1.2.16 15:30

Porodnice Mělník 2016

Ahojky ráda bych dostala odpovědi od maminek, které rodily v letošním roce 2016,jak jste byly spokojené s porodnicí, s personálem, s doktorama a podob.,Vaše zkušenosti, klady, zápory a rady. Mám termín 21.4.2016 a slyšela jsem na porodnickou nemocnici v Mělníku né moc dobré komentáře od té doby jak se to tam teď všechno mění. Moc Vám všem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11370
1.2.16 15:39

Já teda nerodila, ale slyšela jsem, že nic moc.. prý jsou teď lepší Neratovice, kamarádka tam rodila v listopadu 2015 a prý úplně přirozeně. Byla ve vaně, pak si šla na stoličku a porodila jen s PA. Dr jí přišel jen zkontrolovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7465
1.2.16 16:02

@mejdylko i tak děkuji za radu a názor ;) Já jsem právě taky slyšela, že nic moc teďka… a můj dr.mi řekl, že skvělý to bylo na Mělníku do Srpna 2015 a od tý doby je to tam prý na prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
1.2.16 16:09

@Šejlinka ja taky slysela, ze se to tam hodne zhorsilo.Ja to jeste stihla, rodila sem tam v cervnu.Ale Neratovice prej ted taky nic moc.Me doktor doporucoval Roudnici nad Labem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7465
1.2.16 16:15

@zazulka.j Mě můj dr.dnes nabízel, ať vezmu buď Neratovice a nebo Roudnici… do Neratovic se mi dvakrát nechce :? když bych si měla vybrat mezi Neratovicema a Roudnicí tak rozhodně Roudnici… ikdyž mi tam udělaly špatně zákrok po nevydařeném těhu, ale to se mohlo stát i na Mělníku nebo kdekoliv jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
1.2.16 16:51

@Šejlinka Já jsem loni stihla porodit na Mělníku v létě, dokud byl ještě původní personál. Letos bych šla určitě do Roudnice, jsou tam všichni, kvůli kterým jsem dvakrát rodila na Mělníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7465
1.2.16 17:06

@Kaarolina děkuji za názor… takže všechen personál co byl na Mělníku přešel do Roudnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
1.2.16 17:23

@Šejlinka no MUDr. María Procházková tam je jako zástupkyně primáře víc nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7465
1.2.16 17:32

@kopejka i tak děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
1.2.16 17:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7465
1.2.16 17:46

@kopejka samí pozitiva :potlesk: něco takového jsem potřebovala přečíst :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
1.2.16 20:12

@Šejlinka Pro mě byla nejdůležitější úžasná porodní asistentka Lenka Cimlerová a Mudr. Procházková a ty obě odešli do Roudnice, vím i o Mudr. Coufalové, že je nyní v Roudnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7465
1.2.16 20:50

@Kaarolina ty jo, tak zatím asi vede opravdu ta Roudnice před Neratovicema a Mělníkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
1.2.16 20:57

@Šejlinka jj,Cimlerova odesla urco do Roudnice…a to je uzasna PA.Ja bych priste chtela rodit s ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
1.2.16 21:13

@Šejlinka no vidíš, já rodila 12/2014 na Mělníku a super, ale teď plánujeme další přírůstek tak uvidím za pár měsíců, ale začínám už koukat kam se pak vrtnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková