Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak já tam rodila letost v květnu a naprosto spokojená… Byla jsem prvorodička a všichni byly ochotný a hodný ![]()
@sendy27711 urcite doporucuju. Rodila jsem 29.4.2016 a zcela spokojena. Skvely personal, sice predevsim samí cizinci, ale nemuzu si stezovat, odvedli skvelou praci, delaly maximum jak pro Me, tak pro moc narozenou dcerku. Venujou se Ti, predavají veskere informace dalsim smenam, chodejí se ptat zda-li neco nepotrebujes, poradej, pomuzou. Porodni box mas sama pro sebe a to je skvely, mas tam svy soukromí a mas tam opravdu jen potrebne doktory. Muzes tam vyuzit sprchu, míč, poslech hudby a po porodu zustavas n nem z prckem 2 hodiny a nikdo Vas nerusi. Urcite doporucuju.
Daj Ti 15plenek na cely pobyt, nam vystacily, oblecení pro prcka mas taky od nich.
@sendy27711 jinak na porodní box si vezmi pití, mobil, hroznovej cukr, vlozku a pyzamo mi po porodu daly jejich i presto, ze jsem to na porodním boxu mela sve, ale jsem za to rada, alespon jsem si usetrila sve.
Tak to jsem ráda. Já tam byla zatím třikrát( v registrační poradně) a zatím jsem narazila jen na doktorky cizinky, tak mě to docela zarazilo. Obě ale milé ![]()
Trochu jsem se Mělníka bála, páč jsem četla nějaké diskuze, že na přelomu roku 15/16 to tam vypadalo všelijak.
První porod jsem měla v Hořovicích a tam byl člověk přeci jen rozmazlený jejich perfektním standardem (ať už co se týče vybavení klasických pokojů, přes porodní box a všechny zdravotníky).
![]()
Mě rodila taky cizinky a byla mila a hodná a druhá cizinka mi dělala ultrazvuk a taky v pořádku… taky jsem četla ruzné discuze a bála jsem se toho ale jelikož tam předemnou rodila moje švagrová tak jsem měla veškeré informace obnové..
a jako prvorodička si nemůžu stěžovat, ba naopak jen můžu doporučit ![]()
@sendy27711 Tez Me rodila cizinka a opravdu spokojenost. Predtím se tam hodne zmenilo, ale ted uz je to tam dobre a cizinky jsou opravdu moc mile a fajn. Neboj ![]()
Holky, je tu některá z vás, co před porodem cvičila s Aniballem? Zajímalo by mě, jak se na to tvářejí doktoři, jestli preventivně nenastřihují v této porodnici..
Mám nacvičeno dnešním dnem 33,5cm, tak bych byla ráda, kdybych to mohla využít při tlačení miminka. Jednou nastřihnutá už jsem byla a poměrně dlouho se to hojilo, tak bych tomu ráda předešla.
@sendy27711 necvicila jsem, ale myslim, ze kdyz si napises porodni plan, tak to radi uvitaj a nechaj Te zkusit tlacit bez nastrihnutí. Mala mela mít 3190g a nakonec mela 3870 takze jsem rada za nastrihnutí, ktere se krasne do 3 tydnu zahojilo a nemam zadny problemy.
Nemáš zač… tu jsem měla i dvakrát v poradně a byla vždy milá a přijemná… a porod taky v pohodě, jinak jsem necvičila tim Anibalem.. ale jelikož mi kluk šel rukou a hlavičkou zároven a měl porodní váhu 3740 g tak mě museli nastřihnout ale do měsíce se to krásně zahojilo.. ![]()
@Lsarinka Mě zatím dvakrát vyšetřovala MUDr. Beblavá a jednou Simrok Starčeva Daria.. ![]()
Kamarádka právě taky cvičila s Aniballem, malý měl bez pár gramů 4kg, šel taky „na Supermana“ a byla bez nástřihu a to měla nacvičeno stejně jako já a malý měl obvod hlavy asi 36cm, tak jsem na to zvědavá ![]()
Sendy27711 no tak ted si škrábu hlavu že jsem tuto metodu taky nevyzkoušela… ale co už to mám za sebou tak už to nějak neřešim…
tak držim palce aby jste měla porod v pořádku a byly jste zdraví ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.