Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Šejlinka mno já jsem tam šla jednou že měl můj doktor dovolenou a byla jsem v tu dobu v 6tt a začala jsem krvácet.. on mi řekl že jsem těhotná vůbec nebyla že jsem to jen dostala.. a když jsem mu řekla že už to vim od4 tt že jsem tam měla tu malinkou fazolku kterou mi doktor na ult ukazal tak mi řekl že nechápe co mi to doktor ukázal ale že to ještě nemohlo jít vydět že jsem těhotná…
@Šejlinka Oba v pořádku? Asi nevíš, že miminko Kattynce zemřelo. Byl to jeden z nejsmutnějších deníčků.
Zvažovala jsem v říjnu 2015 rodit v Mělníku, protože u nás v porodnici malovali. Po přečtení příběhu jsem ráda, že se prcek narodil den po vymalování.
@Bonulinka omlouvam se, asi jsem to spatne pochopila. Psala tam, ze umrelo, ale zaroven, ze jí pak prcka privezly na pokoj, tak jsem to spatne pochopila.
@Lsarinka no nemam na nej slov… tohle muze rict opravdu jen on.
@Kattynka000 Promin za predchozí komentar, opravdu jsem nevedela co se Ti stalo a po precteni Tveho denicku kdy mi slzy tekly po tvari… moc Me to mrzí
posilam strasne moc sil, nedokazu si predstavit ze by se tohle stalo Me
nam se to sice stalo, ale je to uplne neco jineho… neda se srovnavat 3 mesic a narození… drz se a jeste jednou promin. Tohle by se nemelo stavat.
@Bonulinka píše:
@Šejlinka Oba v pořádku? Asi nevíš, že miminko Kattynce zemřelo. Byl to jeden z nejsmutnějších deníčků.
Zvažovala jsem v říjnu 2015 rodit v Mělníku, protože u nás v porodnici malovali. Po přečtení příběhu jsem ráda, že se prcek narodil den po vymalování.
@Šejlinka píše:
@Kattynka000 Promin za predchozí komentar, opravdu jsem nevedela co se Ti stalo a po precteni Tveho denicku kdy mi slzy tekly po tvari… moc Me to mrzíposilam strasne moc sil, nedokazu si predstavit ze by se tohle stalo Me
nam se to sice stalo, ale je to uplne neco jineho… neda se srovnavat 3 mesic a narození… drz se a jeste jednou promin. Tohle by se nemelo stavat.
Bonulinko, dekuji, na cele to napsane nemam, lide me jen podle prezdivky neznaji.
Šejlinko, neomlouvej se, děkuji ti, každý konec miminka je smutný…
Můj názor na tuto porodnici je hodně ovlivněn asi tím, co se stalo, ale i kdyvy Matyášek přežil, tak moje zkušenost s touto porodnici nebyla celkově příjemná..
@Kattynka000 Ano mas pravdu, kazdy konec miminka je smutny…
I My se s tím srovnavaly dlouho, po dvou letech stesti, prisel smutek a bolí to do dnes, ikdyz uz cekame jine miminko, tak na to první clovek proste nezanevre a porad na nej mysli, vzpomína.
Matyasek na Vas kouka ze shora, dodava Vam spoustu sil a i na tu dalku je s Vama ![]()
@Šejlinka Ja stale tvrdim, ze muj malý v brisku je me druhé ditko. Sice není s nami, ale je a vzdy to bude nas syn ![]()
@Kattynka000 Nepamatuji se Tě podle přezdívky, ale podle fotky Matyáška. Ten deníček mě hodně zasáhl. Můj bratříček zemřel třetí den po porodu. Příčina smrti neznámá. Byl z dvojčat, druhý bratříček přežil.
Ať malinký v bříšku pěkně roste a dělá vám jen samou radost
.
Chci vložit svůj příspěvěk, jelikož jsem před porodem sama recenze vyhledávala, tak snad pomůžu jiné mamince.
V mělnické porodnici jsem rodila teď v květnu a zážitek to byl úžasný! Jak jsme přišli na porodní box, cítila jsem se naprosto uvolněně, máte ho pro sebe, s toaletou a srchovým koutem. Skoro 2h jsem si na doporučení porodní asistentky skákala na míči ve sprše a pak šlo vše docela rychle. MUDr. Shishkina byla taky výborná, díky ní jsem vyvázla jen s pár stehýky, které vůbec nebolí. Na oddělení šestinedělí a neonatologii bych pěla chválu, všechen personál je moc příjemný, usměvavý, pořád se chodí někdo ptát, pomůžou s kojením a radami s péčí(koupání, ošetření pupíku apod.). A docela mě překvapilo i jídlo-snídaně, večeře studené-porce, že si můžete schovat na svačinu. Oběd standard-málo ochucené, což je dobře vzhledem ke kojení, ale dá se taky slušně najíst. Takže celkově u mě velká spokojenost, tuto porodnici mohu jen doporučit.
Tak i já se přidávám k chvále k Mělnické porodnici.. rodila jsem tam 2.května a všechen personál hodnej. milej..!!Byla jsem prvorodička tudíž pro mě vše nové ale díky porodní asistence, sestřičkám i doktorce to bylo v pohodě.. Vše mi ochotně vysvětlili, poradili… no prostě super.. ![]()
I Ja se pridavam… nastoupila jsem na prijem na vyvolani porodu 28.4.,29.4. jsem prirozene porodila krasnou a zdravou holcicku.
Nemuzu nic vytknout, vse v naprostem poradku, vsichni byli strasne ochotny, se vsim pomohly, porodni box mate opravdu jen pro sebe, jsem rada, ze jsem si na konec vybrala tuto porodnici a diky Mudr.,ktera Me rodila jsem krasne uz zahojena a mela jsem jen par stehu.
Chtěla bych obnovit tuto diskuzi.
Za 14dní mám TP a pro porod jsem si vybrala tuto porodnici.
Byla bych ráda za jakékoliv aktuální informace ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.