Porodnice Mělník 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7465
16.3.16 11:27

@Lsarinka Ahojky,tak po rozmluvě s primářem MK porodnice budu rodit na konec na Mělníku… uklidňoval Mě, že se to tam všechno hodně změnilo, že tam je nový primář, spoustu doktorů a že se vrátily i zpět doktoři z Roudnice, kteří byly dřív na Mělníku, tak snad jsem se rozhodla dobře. Už jsem se tam byla zaregistrovat a dnes jsem tam byla na prvním UTZ + ozvách, ale jinak budu docházet až do konce ke svému dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.3.16 11:32

@Šejlinka tak to jsou zatim dobrý zprávy ne.. a v kolikátym už jsi týdnu..?? že už jsi tam zaregistrovaná.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7465
16.3.16 12:02

@Lsarinka Dnes jsme začly 36tt… a bylo mi řečeno, když mi dělaly UTZ, že prý neví jak mo pospícháme na porod, ale že prcek je hodně nízko, tak že můžem porodit dřív. :) a to mám termín 19.4. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.3.16 12:04

@Šejlinka ty jo tak to jo… já že jsem se včera ptala svého gynekologa kdy začnu jezdit do tý porodnice a on mi řekl že se jezdí až od 38 tt… taky jsem se rozhodla pro Mlk.. tak to držim palce aby si ještě nějakou tu dobu vydržela.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7465
16.3.16 12:16

@Lsarinka A odkud jsi? Ke komu chodíš na gynekologii? Moc děkuji :hug: snad vydržíme co nejdýl ;) Ty jsi kolikátý tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.3.16 12:20

@Šejlinka jsem ze Štětí.. :) a jsme ted 33tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7465
16.3.16 12:21

@Lsarinka tak Štětí to je kousíček ;) nechodíš ke Karbanovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.3.16 12:23

@Šejlinka a odkud jsi ty..?? nn ke Spěváčkovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7465
16.3.16 12:27

@Lsarinka Já jsem z Tuhaňe, to je 7km od Mělníka a 7km od Neratovic, jestli Ti to něco říká… tak to jo… Já kdysi chodila ke Karbanovi, ale utekla jsem od něj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.3.16 12:27

@Šejlinka jj vim kde je Tuhan.. mno u Karbana jsem byla jednou a víckrát už bych k němu nešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7465
16.3.16 12:37

@Lsarinka Já tam byla nějaký 3 roky a bohatě mi ta zkušenost stačila… mám na něj hodně špatné vzpomínky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.3.16 12:40

@Šejlinka mno ale co takhle slyšim tak plno lidí od něj uteklo pryč… prej jako doktor nestojí vůbec za nic… tak jsem ráda že k němu nechodim.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
16.3.16 12:42

Rodila jsem 10/15.. Dle mého profilu je jasné, že nejspíš moc spokojená rodička nebudu.. Co se porodu týče, přijali mě ve 3 ráno, o 7 píchli vodu, 8:40 byl malý na světě.. Celou dobu si mě nikdo nevšímal, když už, tak aby mě seřvali, že jsem histerka, proč ječim, že malému beru vzduch a udusím ho (řeknu vám, do dnešního dne super tyhle věty, co mi od nich znějí v hlavě, krásně si hrají s psychikou, když syn zemřel). Po porodu jsem skončila na sale s hematomem. Probrala jsem se až kolem 5 odpoledne. Na Jip na telefonu jsem měla 25 zmeškaných hovorů, od rodičů jsem se dozvěděla, že extrémně milý personál s nimi zacházel jako s povlem, i když jsem měla manžela a maminku uvedenou jako hlavní kontakt, komu po porodu ihned volat, naopak nevolali, ještě je po telefonu „sprcli“ že jim nic řikat nebudou, že sem po operaci na jip (ano, nádherně uklidnění rodiče i manžel, kteří okamžitě paniku!). Nakonec se teda dovolali jiné sestřičce, která jim řekla, že spím po operaci, že se vyskytly nějake komplikace, ale že dítě je v pořádku a já určitě taky budu. Druhý den rodiče přijeli v 1 hodinu.. Syna nám měli ihned přinést ukázat, přinesli ho o půl 5! večer s tím, že na nás nemají čas, aby nám vozili dítě z novorozeneckého na jip, syna jsem tedy více jak 20 hodin neviděla. Večer sem putovala na normální pokoj, syna mi ihned šoupli, velmi milá laktační poradkyně synovi rvala prso nasilim do pusy, přidržovala ho pod krkem aby mu „vybudovala reflex“, aby se přisál. Samozřejmě nic, takže ještě vystreslá, že mi nešlo kojit.. Dlouho jsem uvažovala o žalobě, ale s naší bolestí už na to nemám kapacitu. Do této nemocnice už nikdy nevkročím a milé vzpomínky na ní opravdu nemám..

• Citovat
  • Upravit
7465
16.3.16 12:43

@Lsarinka dokud jsem si tam chodila jen pro antikoncepci a na pravidelný prohlídky, tak bylo vše ok, ale jakmile jsme se začly snažit a nešlo nám to dva roky, tak byl problém… on měl problém a Já s ním!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7465
16.3.16 12:46

@Kattynka000 Ahojky po pravdě nevím co na to mám odpovědět… je to něco strašného a Já pevně věřím, že už se to opakovat nikdy a nikomu nebude, že už se tam personál a doktoři vyměnily a bude už to jen lepší a lepší. Důležité je, že už to máš za sebou, jste oba v pořádku, ale na duši to zanechá nemilé vzpomínky a rány :( mrzí Mě to za Tebe! A kdybych měla takovou zkušenost, tak bych byla na tom stejně jako Ty!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková