Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@kopejka no Já byla rozhodnuta od jakživa, že až budu rodit jednou, tak chci na Mělníku… dva roky snažení a teď se rozhoduju kam jít…
Ahojky holky taky se rozhoduju kam jít jestli Roudnice nebo Mělník.. pár maminek co rodilo na Mělníku ted v unoru mi psalo že je tam nový primář a je super.. jinak se mi Mlk porodnice líbí více jak Rce a proto bych tam i chtěla rodit…:)
@Lsarinka Ahojky Ja se taky stale rozhoduju kam jit rodit.Muj dr. mi rikal, ze od 15.2.je na MK nejaky novy primar, tak jak pises, ze mas info od maminek, ze je super, tak by to bylo fajn.Do ted to tam totiz stalo za prd
kdy mas termín porodu?
Mno já mám termín 2.května.. co ty..?? mno já už jsem z toho fakt zoufala.. Mlk nemocnice mi přijde více utulnější jak Rce… koukala jsem teda na fotky a i to psaly a říkali různý maminy že Mlk je ve vybavení lepší..
@Lsarinka v Rce ted porodnici zase prej predelavaj a vsichni doktori co byly na MK sly prej do Rce.Ja tam byla na revizi 2× a byla jsem zpokojena tak nevím
taky jsem furt na vazkach, ale budu se muset do 2tydnu rozhodnout, abych se zaregistrovala.Ja mam termin 21.dubna.
Mno mě psala včera jedna známá že jde rodit na Mlk a že se potkala stim novym primářem a je prej milej že i sestřičky ho chválili že si polepšili… každopádně mě bude i nadále informovat jaký to tam je..
tak nevim.. nicméně Mlk je podle mího utulnější jak Rce.. a slyšela jsem že i JIP a dětský doktoři jsou na Mlk nejlepší… takže asi tak.. jsem na vážkách.. mno já mám asik tak ještě měsíc na rozmyšlenou než se budu muset 100 pro rozhodnout… ![]()
@Lsarinka tak kdyz budes mit do dvou tydnu nejaky informace o MK, tak mi dej prosím vedet ![]()
@Lsarinka super
Ja jdu 7.3. do poradny a ukoncit neschopenku, pac budu prechazet na materskou a myho dr.bude zastupovat byvali primar MK, tak se ho taky zeptam na nejaky info.
Tak mi včera psala jedna známá že byla už na monitoru v nemocnici Mlk a prej přijemný personál jak doktoři tak sestry.. vše co jí dělali(viz vyšetření) vše jí vysvětlily proč a jak to dělaj atd.. a moje budoucí švagrová tak ta se byla včera podívat do Rce do porodnice… a jelikož to tam ted předělávaj tak všude jde slyšet bouchání vrtání, není to tam tak utulný jako právě na Mlk… ![]()
@Lsarinka Ahojky dekuji za info.tak to asi vypada, ze ta Mk porodnice se zlepsila a ze budem rodit tam ![]()
Ted mi psala švagrová že jí to nedalo a jela se na Mlk taky podívat.. a prej jsou tam všichni milí, že to zlé bylo za starého primáře..že ten novej je v pohodě.. a rovnou si jí tam zaregistrovali a bude rodit na Mlk…
takže já jsem též rozhodnutá pro Mlk.. ![]()
@Lsarinka To jen Ja se stale nemuzu nejak rozhodnout
Pozeptam se jeste toho dr.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.