Kam do Španělska s dvouletou dcerou?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
746
23.3.14 08:05

Kam do Španělska s dvouletou dcerou?

Holky, vůbec nedokážu letos vybrat dovolenou, s malou je to těžší… Chtěli bychom krátký let, krátký transfer z hotelu, ne takovou tu malou pláž, kde je hlava na hlavě a nejlépe Španělsko (asi jsem moc náročná :( ) Dříve jsme létali na Kanáry (Fuerteventura Jandia, GC Maspalomas), tam je to super, ale raději bych kratší let kvůli malé. Na Mallorce se mi moc nelíbilo, takže ta odpadá… Byla jste některá třeba ve Španělsku na jihu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
23.3.14 08:11

@Monika24
a kdy bys chtela jet? a hlavne - chces s cestovkou nebo po vlastni ose? prijde mi totiz, ze cestovky moc velkou nabidku spanelske pevniny nemaji.

jinak bydlime ve spanelsku u plaze, ale je to spis ve meste. skoro-jih :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.3.14 08:34

My jsme byli na Ibize s dvouletakem, hotel imperial calla llonga přes ck Fischer. Od letiště kousek, pláž luxusni, zázemí hotelu taky. Městečko nas jako takove okouzlilo a urcite se tam chceme vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1485
23.3.14 10:16

My jsme byli v Malgrat de Mar, ale nevím, jak je to daleko z letiště, to už si nepamatuju. Malgrat a celkově Costa Brava je krásný, jen přístup do moře mi přijde pro 2 letou krkolomný, měli jsme co dělat i my, dospěláci, po 2 krocích hloubka a vlny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35712
23.3.14 11:11

Ja jsem na jihu, 3,5 hodiny let a trosku studenejsi voda. Jinak fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
25.3.14 13:43
@Ali-Ali píše:
@Monika24
a kdy bys chtela jet? a hlavne - chces s cestovkou nebo po vlastni ose? prijde mi totiz, ze cestovky moc velkou nabidku spanelske pevniny nemaji.jinak bydlime ve spanelsku u plaze, ale je to spis ve meste. skoro-jih :D

Radši s cestovkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
25.3.14 13:46

@Courtney Na to jsem koukala. Ale ta pláž se mi zdá docela malinká a přeplněná, nebo tomu tak není? Já mám raději větší, kde není hlava na hlavě. Jinak je to i blízko letiště, tak by to šlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
25.3.14 15:50

Vsimla jsem si, ze nejake ceske cestovky litaji do Almerie. kousek od tama je pekne plazove stredisko Mojacar a tam je fakt nadherna prostorna plaz (tohle je konkretne Ventenicas-El Cantal)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
27.3.14 12:06

@Courtney Můžu se ještě zeptat, jestli náhodou nemáš nějaké fotky té pláže na Ibize? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
28.3.14 08:02

Monika24: je docela velka, přeplněná prave ze moc nebyla. Hlavne se mi líbilo, ze jsme si mohli hlavní stanoviště udělat u bazénu, tam jsou lehátka zadarmo a po ránu se mista našli vždycky a kdyz jsme chtěli jit k moři, tak jsem vzala malyho do náruče a slezla par schodu a byla jsem tam. Zaplavali jsme si, skočili na dětské hřiště, syn si pohrál v písku a zase jsme si šli zpátky k bazénu, kde bylo v baru jidlo a piti. Mame jeste 8 letou dceru a ta kdyz chtěla jit na pláž sama, tak jsem ji viděla na plazi a v moři i kdyz jsem zůstala na lehatku. A kdyz pominu pláž, tak co se týká služeb all inclusive v hotelu, byly bezkFotky zkusím pohledat a vložit. Omlouvam se, za diakritiku, pisu z Iphonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
28.3.14 08:04

Syn mi to odeslal dřív nez jsem dopsala :-) služby byly bezkonkurenční, a to uz mame neco málo nacestovano :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
28.3.14 21:00

Monika24

Posílám fotky, na první fotce je pláž od bazénů někdy před večeří a na druhé fotce v její spodní části vidíš terasu s lehátky, pro představu jak daleko je to na pláž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
1.4.14 10:33

Ahoj Courtney,
mohla bych se zeptat, zda byl hotel daleko od městčka a zda bylo možné se jít někam pěšky podívat - promenáda, večer restaurace, obchůdky. A ještě jaké bylo jídlo v hotelu (bylo ovoce, mořské ryby ap.) Moc děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
1.4.14 10:56

Hotel byl přímo v městečku. Je malé ale krasne, restauraci je tam hodne, ale ty jsme nenavstivili, promenada s obchody je hned za plazi. Treba se mi líbilo, ze rano před pokojem jsem se pozdravila s uklizeckou Marii a vecer jsme ji potkali na promenade s vnukem :-) kousek od pláže je takový prima obchod, tam jsme si nakoupili pochutiny i domu. Je to normální obchod pro místní. Jidlo v hotelu jsme lepší nezažili. Ovoce bylo každy den minimalne 8 druhu, co se týká rybiny, tak ja ji moc nejim, ale každy den tam byli hory tunaka a mušle. Kdyz jsme přišli prvni vecer do restaurace, tak jsme mysleli, te nekteré jidlo je jen plastová ozdoba :-) posléze jsme zjistili, ze všechno je k jídlu :-) obědy jsou v baru u bazénu - vyberes si z jidelniho lístku a oni ti to udělají a donesou. Prakticky všechno je v all inclusive. Manžel prohlásil, ze kdyby kvůli ničemu jinému, tak kvůli jídlu se tam vrátí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
1.4.14 11:16

Moc děkuji,
tak to musím říct, že jsme s tvým manželem na stejné vlně (ohledně toho jídla) :D
A ještě - není v okolí ještě i jiná pláž, ale aby byla dosažitelná pěšky, syn poprvé uvidí moře a nevím jestli by byl s touto „zátokou“ spokojený. Je to těžké vybrat, aby byl hotel dobrý, aby byl pro dospělé i pro děti… a tak, asi to znáš. Ještě přemýšlým nad Malorkou a Španělskem, ale tento hotel se mi moc líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí