Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
U tohoto městečka je to jediná pláž, ale Ibiza je malá a lodi se za par minut dostaneš na kterou pláž budes chtít
My jsme se chtěli podivat do Španělska nebo na jeho ostrovy. Na Mallorce je moc německých důchodců a na Kanary se nam v lete nechtělo, ty jsou spis na podzim. My jsme byli s 1,5 ročním, ten byl nadšený v dětském bazénu a v moři jecel jak tur ( byla to jeho prvni dovolena) a starší osmileta byla ve fischerackem klubu a o te jsme prakticky nevěděli, bohužel berou az od 4 roku. Říkali jsme si, ze kdybychom tam byli jen s ni, tak mame druhe libanky ![]()
@Courtney díky za fotky, vypadá to super. Koukala jsem, že i časy letů na Ibizu jsou super, tak mám o čem přemýšlet ![]()
Ahoj, máte někdo zkušenost jet do Španělska autobusem a s dítětem, kterému jsou 3roky? Jak to zvládlo? Dá se to nějak?
Nejsem si jistá je to nejlepší nápad, ale já se bojím lítat a chtěli by jsme vyrazit někam na dovču.
@Anonymní píše:
Ahoj, máte někdo zkušenost jet do Španělska autobusem a s dítětem, kterému jsou 3roky? Jak to zvládlo? Dá se to nějak?
Nejsem si jistá je to nejlepší nápad, ale já se bojím lítat a chtěli by jsme vyrazit někam na dovču.
Mám, jela jsem jednou, bez dítěte a byl to očistec. Jeďte Itálii, Chorvatsko a modlete se, že tam tříleté dítě nebude vyvádět. Španělsko je autobusem daleko
@Anonymní píše:
není to nejlepší nápad ![]()
@Anonymní píše:
Ok, necháme jí doma babičce
když máte tu možnost, ale aby jí to nebylo líto, že nejede k moři
@lucik2011 no jelikož moře úplně nezná, tak si myslím, že ani neví o co by přišla. Ali i tak bych jí to neudělala. Chci si užít dovolenou s ní. Budu muset vymyslet něco jiného. Jen nevím co.
A myslíte, že Itálie nebo Chorvatsko by se dalo? Autobusem?
@Anonymní píše:
určitě to není tolik hodin v autobuse. I když já bych s tříletým nejela ani tam autobusem. Nicméně, večer se většinou jezdí, třeba bude chrnět celou cestu a ráno jste tam.
@Anonymní píše:
Autem jet nemůžete? To by bylo pohodlnější než autobusem, když už tak daleko cestovat
My jsme jeli do Bulharska 24 hodin busem a jedna rodina měla s sebou dvouletá dvojčata a zvládla to v pohodě, většinu cesty prospala a navíc každé 3 hodiny byla zastávka na protáhnutí, wc a kávu. Takže bych se toho nebála. Jinak Chorvatsko nebo Itálie jsou blíž, tak by to pro malou bylo možná lepší.
@Manhattan to je šílená představa pro mě být 24 hodin v buse, natož pro dítě, ale jako jo přežít se to asi dá
No malá je celkem spavá, ale právě že mám z toho strach. Nechci mít z dovolené peklo.
U auta mám zase strach, že až tam dojedeme, tak budeme utahaní a malá bude fit.
Kdyby se mi podařilo najít tady nějaký volný kemp, tak budu raději tady
.